3.7

Arkadaşını kıskanan insan

önce - kişi kategorisine busedncr_ ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bu karakterde ki insanlara kısacası iki yüzlü diyebiliriz çünkü genelde kıskandığı arkadaşlarının yüzüne gülerler kesinlikle gerçek duygularını belirtmezler ancak içten içe kendini yerler arkadaşının başarısız olmasını isterler daha da kötü niyetli olanlar kuyularını bile kazarlar.

1

Arkadaşını kıskanan insan onun yanında duruyormuş gibi gözükse de aslında arkadaşının başarısını kıskanana onun başarısız olmasını isteyen insandır. Bu insanlar her konuda arkadaşlarından üstün olma çabası içine girerler.

4

İnsan arkadaşını kiskanmaz gurur duyar, kıskançlık varsa arkadaşlık yoktur herkes kendi yoluna demeli

4

Yakın ya da uzak bir arkadaşının sahip olduğu hatta bazen olmadığı bir şeyleri kıskanmak normaldir. Ancak ikili bir ilişki içerisindeyken kıskançlık yalnızca güven eksikliğidir. Ancak kişi arkadaşına ait bir şeyi kıskanıyorsa abartılmıyorsa tamam diyebiliriz ancak iş daha büyükse sıkıntı doğurabilir.

2

Arkadaşını kıskanan insan gerçek bir dost değildir. Arkadaşında olup kendisinde eksik olan şeyleri kıskanır ve gerçek bir arkadaşın yapmayacağı bir davranış çeşididir bu durum. Gerçek bir arkadaş arkadaşının mutluluğu ile mutlu olur. Kendisi de aynı başarılara aynı olanaklara sahip olmak istiyorsa kıskançlık yerine imrenme duygusuna sahip olmalıdır. Kısacası arkadaşını kıskanan insan dost görünümlü düşmandır.

5

Arkadaşını kıskanan insan doğru arkadaş değildir seni kiskaniyorsa senin iyiliğini hiç bir zaman istemez Arkandan surekly konuşur ve iş çevirir buna arkadaş denmez zaten
Arkadaş dost dediğin senin için iyi olanı söylecek arada kıskançlık olmayacak senin için daha iyisini istecek ne kadar seniden iyi bile olursa daha iyi olmasını isteyeceksin ve sense yardım edeceksiniz hatta dostluk arkadaşlık böyledir.

5

Arkadaşını kıskanan insan gerçekten arkadaş değildir zaten. Umarım karşı taraf bunu farkeder ve arkadaşlığını bitirir. Bu tarz insanlar zarardan başka bir şey değildir.

paylaş - şikayet

Arkadaşını kıskanan insan ortalama puanı 3.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.