2.3

Sadist

önce - diğer kategorisine merak-edilenler ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Acı çektirmekten, işkence yapmaktan keyif alan insanlara sadist denilmektedir. Sadist olmak aslında bir tür psikolojik rahatsızlıktır acı çekmek bu tür insanlara keyif verir.

5

Kendisine veya bir başkasına elem keder acı ve ızdırap yaşamayı veya yaşatmayın seven genelde akıl sağlığı yerinde olmayan kişilerdir. Bu kişiler genelde bazıları cidden bu sadist karakterlerinde uygun mesleklerde çalışır iken bir kısmında gerçekten alakasız hatta toplum içinde iyi gizlenebilen kimselerdir. Bazen deriz haaaa gerçekten mi diye o öyle biriymiş gibisinden.

1

Başkasına acı çektirmekten haz duyan insanlara denir. Genelde acıma duygusu olmaz bu insanların ve hatta zarar vermek onlar için en büyük zevktir. Psikolojik bir rahatsızlıktır ve tehlikeli insanlardır sadist insanlar.

1

Sadist, birilerine acı çektirmekten onların canını yakmaktan hoşlanan insanlara denir. Sadist insanlar sadece kendileri acı verdiğinde değil aynı zamanda başkalarına acı veren insanları izlediklerinde yani kendileri çektirmeseler bile acı çeken insanları gördüklerinde de haz duyarlar.

1

Ne bu ya her yerde bi ist var herkes bi dösün etrafına baksın bence ne oluyor ya yok bimem ne kim düşünce özğürlüğü lütfen ya

3

sadist olmak gibi bir tercihe girmek bence bir nevi şeytana kulluk etmek gibi bir şey . iyi olmak insanı insan için sevmek kadar kolay bir şey varken neden kesip biçmeyi tercih etsin ki insan . sadist bir kişinin psikolojik destek alması gerek bence . bu hayattaki beklentisi başka bence. hayata tersten bakanlar.

Sadist ortalama puanı 2.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.