4.8

Açık büfe

önce - diğer kategorisine mccilek ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Açık büfe son dönemde dilimize yerleşen bir kavramdır.. özellikle turizmin gelişmesiyle birlikte açık büfe gündelik hayata girmiş durumdadır.. açık büfe, yiyecek ve içeceklerin serbestçe seçilip alındığı servis düzenini ifade eder.. otellerde, tatil köylerinde, resmi ve yarı resmi toplantılarda, hatta büyük ölçekli birçok eğlence yerinde açık büfe artık benimsenmiş durumdadır..

4

Bazı otellerde yiyeceklerin herkese açık büfelere konulması şeklinde yapılan bir uygulamadır. Müşteriler belli bir ücret karşılığında istedikleri yiyeceklerden tabaklarına alarak istedikleri kadar tüketebilirler. Müşteri çekmek için uygulanan yöntemlerdendir.

5

Acik büfe özellikle otelerde olan bir konseptir. Her çeşit yemek bulunup istediğini alma özgürlüğüne sahip olunur. Ben açık büfe kahvaltı severim. Çünkü kahvaltının çok çeşitli olmasını tercih ederim. Ana yemeklerde karar vermekte zorlandığım için hepsinden az az almayı tercih ediyorum.

paylaş - şikayet
5

Açık büfe restaurantlar da müşteriye tüm yemeklerin aynı anda küvetler içerisinde çeşitli şekillerde sunulmasıdır. Hem tatlılar hem tuzlular hem salatalar hem mezeler kendi alanlarında açık büfe içerisinde bulunur. Müşteriler yemeklerini kendileri alırlar. Ben de bayılırım.

5

İnceleme başlığını görünce benim başlığım dedim resmen. Açık büfenin peynşrni salamını sosisini ciğerini özledim. Boya iyi içi bence salam sosis sucuk. Açık büfenin çeşidinde boğulmak istiyorum. Soda içip tekrar tekrar yemek istiyorum.

5

Açık büfe özellikle tatillerde yada Haftasonu yapılan kahvaltılarda ,yemeklerde en,az 50 çeşit olan bir.mutfakta herşeyi yemek istediğiniz gözünüzün duymadığı fakat midenizin çabucak dolduğu lezzet şölenidir.

Açık büfe ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.