4.5

Tişört

önce - diğer kategorisine mccilek ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Tişört dilimize ingilizceden geçmiş bir sözcüktür.. orijinali T-Shirt şeklindedir.. dilimizde orijinal adının okunuşuyla kullanılır.. Tişört adını şeklinden alan bir giysidir.. düz bir yüzeye serildiğinde T harfine benzediği için bu adı almıştır.. tişört genellikle kısa kollu, pamuklu spor giysilere verilen genel addır..

5

Yazın hava sıcaklığı arttığınıda giyilen ve tirik tiril gezmenıze olanak sağlayan giysi. Genellikle kendisine parmak arası terlik ve bermuda şortlar eşlik eder :) pamuklu ve hafif, kollarının uzunluğu ise kısadır.kışın bittiğinin de aynı zamanda habercisidir.

4

Genellikle yaz aylarında giyilen ve çoğunlukla kısa kollu olan ince kumaştan üretilmiş bir üst giysisidir. Herkese uygun farklı tişört modelleri vardır. Kadın, erkek, çocuk kısacası her yaştan ve cinsiyetten insan için üretilen farklı tişörtler bulunmaktadır. Sıcak havaların en çok tercih edilen giysileri tişörtlerdir. Tişört vücudu serin tutarak terlemeyi önlemektedir.

3

Tişört kelimesi dilimize İngilizce'den geçmiş bir kelimedir. Basitçe anlamı kolları kısa olan basit kumaşlardan yapılmış bir kıyafettir. Tişörtler genellikle yazın tercih ettiğimiz şeylerdir. En ucuz kıyafet türlerinden biridir.

5

Tişörtler yaz aylarında severek giydiğimiz üzerimizde ağırlık yapmayan rengarenk desenli çeşitleri ve uygun fiyatlarla satılan yazın en popüler giyecekler arasındadır

Tişört ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.