4.4

En sevdiğin renk

önce - diğer kategorisine Eda2263 ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Siyah rengi gizemli ve güçlü bir renktir be ağır karakterleri yansıtır bence benim rengim .

4

en sevdiğim renk lacivert bana göre herkesin ercih etiği bi renk değil sanırım bu inanın psikolojisi ruh hali ile alakalı bir durum siyah çok seviliyor genel olarak insanların kararsız mutsuz olmasından kaynaklı beyaz seçen çok daha mulu kesimin rengi bende laciver bakıyorum iki yönlü düşünüyorum veya ruh halim o yönde sanırım :)

4

Bütün renkleri severim ama en çok sarı. Sarı bana nedense mutluluk veriyor.

5

Beyaz renk çok güzel bir renk bence siyah da iyi bir renk

4

En sevdiğim renkler siyah, mor, bordodur. Onun dışında toz pembe açık pembe renkleri de kendime yakıştırırım beyaz tenli olduğum için. Ama siyah takilirim genelde çok asil :))

4

mavi çünkü atatürkün gözrengi
m. kemal atatürk
birde su yeşili çok güzell

5

En sevdiğim renk açık mavi çünkü gökyüzünü ve bulutları çok seviyorum e denizinde katkısı var tabi. Ama en güzel nedeni mavinin huzur veren bir renk olması.

3

Benim en sevdiğim renk koyu yeşildir. Çünkü ağaçların en güzel rengidir koyu yeşil. Benim için en romantik, en tatlı renktir koyu yeşil. Maviyide çok severim ben ve o da bana okyanusun rengi olduğu için. Ah doğa... En sevdigim!

4

Benim favori rengim siyah.Her şey de böyle ve de.Kıyafet olsun,aksesuar olsun,dekorasyon da olsun aklına gelebilecek her yerde bu rengi kullanmayı çok seviyorum bunun sebebi rengi çok asil bulmamdan kaynaklanıyor.Tabi bu rengi çok kasvetli bulan insanlar da var,yadırgamıyorum ama seviyorum napim :)

5

en sevdiğim renk siyah .asil ve kendimi o kadar iyi hissettiriyor ki siyah giyince kendime güvenim daha da çok oluyor ve bayılıyorum siyah rengine.elimden gelse her şeyi siyah renkte alırım ama öyle bir yaşantım ve hayatı yok

5

Gökyüzü, deniz ve gece aşığı olduğum için favori rengim Mavi. Kızıma isim olarak bile düşünüyorum. Çocuğa ismini verecek kadar bir renge hayran olunur mu demeyin evet olunuyor :)

3

mavi sari kirmizi mor lacivert pempe turuncu yeşil eflatun

4

En sevdiğim renkler beyaz siyah ve kırmızı bu renkleri çok beğeniyorum günşük hayatımdadapk kulanıdım

5

Siyah.çünkü siyah renk asaleti temsil eder. Benim karekterimi temsil eden renk siyah olduğu için en sevdiğim renk siyahdır.

En sevdiğin renk ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.