4.4

Merve özkaynak

önce - kişi kategorisine merak-edilenler ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Youtube adlı siteye günlük vlog, makyaj, bakım ve güzellik önerileri gibi videolar yükleyen kişidir. Günümüzün popüler youtuberlarından biridir.

5

Kendisini YouTube keşfetinde hatta bir iki kerede top 50'de görmüştüm YouTube üzerinde. Instagram hesabını yeniden eğirmedim ama bir 2 milyon kadar takipçisi vardı. Aslı İnandık ve Elif Yalçın onun YouTube kanalına misafir olmuştu ben daha çok orada gördüm. Bazı videolarına konuk ağırlamış bazılarında ise makyaj dışında mekan ziyareti hediye açma kısacası gündelik konularda vloglar filan yayınlamış.

5

Merve Özkaynak, YouTube adlı sosyal video paylaşım sitesinde genellikle makyaj ağırlıklı videolar çeken bir Türk Youtuber'dır. Merve Özkaynak kanalında makyaj videolarına ağırlık verir ama onun dışında pahalı ucuz ürünleri tanıtma, yeni aletleri deneme, kıyafet ve moda gibi içerikler de üretir. Kendisi çok güzel gözlere ve gülüşe sahip olan çok samimi ve sempatik bir kadındır. Youtube'da kendisini oldukça başarılı buluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım her zaman öyle güzel güler.

5

Başarılı bir makyaj youtuberıdır. Aşırı sempatik ve tatlı bir kadındır. Diğer bazı youtuberlar gibi marka takıntısı da yoktur. Pazara gidip alışveriş yaptığı videosu da vardır. Ürün yorumlar objektiftir. Çok güzel bir kadındır ve aynı zamanda çok tatlı dilli enerjisi yüksek bir insandır. Kanalına abone değilim ama arada açıp izliyorum. İnsanın içini sıcacık yapıyor. Başarılarının devamını dilerim.

5

Merve Özkaynak uzun boylu sarı saçlı mavi gözlü buğday tenlie tiyatro akademisi kendini bitmiş işinde başarılı sevecen bir kadın hayatta başarılarının diliyorum toplumda sevilen biri

5

Youtube'da video içeriği üreten konuları daha çok makyaj üzerine olan Türk Youtuber dir.Bir kız çocuğu var ve tanıttıği bir çok bakım ürününde çocuklar içinde kullanılabilir olup olmadığını bildirir.Bunun annelere de fikir verdigi için yararlı olduğunu düşünüyorum.Onun dışında sadece bakım ve makyaj konuları değil alışveriş,moda tarzında içerikler üreterek başarısını kanıtlamıştır. Sempatik ve oldukça güler yüzlü olduğu için izlemesi keyifli.Ayrica çoğu zaman değişik ürünler deneyerek hem yararlı hem de ilgi çekici içerikler üretebiliyor.Bu konuda başarısı tartışılmaz.İnşallah başarısı hep daim olur.

2

Makyaj ve güzellik üzerine youtube kanalı olan biridir. Rakiplerine göre daha yetişkindir ve benim de sevmediğim bir youtuber. Bana göre bayık bakışları olan ve uygun fiyatlı ürünler yerine sonradan görmüşler gibi sürekli pahalı markalar tercih ediyor olması beni itiyor kendisinden açıkçası. Yapmacık bir insan bence bunlara ek olarak.

Merve özkaynak ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.