4.0

hangi şampuan

önce - ürün kategorisine kartel59 ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

ben saçıma uygun şampuanı kullanıyorum siz hangi şampuanı kullanıyonuz

4

Dikkat ederseniz artık günümüzde saçları az olan insan sayısı çok daha fazla. Eskisi gibi herkesin saçları çok ve gür değil. Bunun en büyük sebebi değişen şampuanlar. Çok fazla köpüren şampuanların en büyük sebebi kimyasallardır. En sevdiğimiz ve pahalı olan şampuanların çoğu kimyasal tamamen. Bu nedenle bitkisel özlü şampuanlar kullanmak gerek.

5

Her insanın saç yapısı farklı olduğu için kullanması gereken ürün ona göre sekıllenır. Kendi sacımım düz olduğu için ve özellikle dökülme problemi yaşadığım için head soulders sampuanın faydasını gördüm ve kullanıyorum halen.sızınde saçınız da benzer problemler varsa kullanmanızı tavsiye ederim.

5

Ben sedolin kullanıyorum. Diğer şampuanlara göre biraz pahalı fakat sağlık açısından uygun olduğunu düşünüyorum. Doktorumda önerdiği için kullanıyorum ve memnunum.

paylaş - şikayet
3

Günümüzde birçok şampuan var bitkisel ve kimyasal ünlü olarak.Ben şahsen birçok şampuan deneyen bir erkek olarak şunu dile getireyim.Clear,Blendax gibi markalar kepeğe tam anlamıyla etkili olmuyor.Tabi her insanın yapısı farklıdır ama dünya genelinde güven ve kullanım oranı kepekten yağlanmaya en yüksek olan Head and Shoulders'ı kullanıyorum.Kullanmayanlara da tavsiye ederim çok güzel bir ürün.

5

İpek normal şampuan ph5 içeriğiyle saçları diri ve canlı tutarak dökülmeleri çok önemli ölçüde giderir. İpek şampuan saç dökülmesini önlemenin yanında saçlara sertlik kazandırarak dik ve sağlam durmasını sağlar. Bu özelliğiyle saçlarını yukarı tarayan erkekler için idealdir.
6.5tl gibi ucuz fiyatıyla da çok cazip market fiyatına sahiptir.
Ayda 1-2 defa bir bardak(çay) saf ona ay çiçek yağıyla da desteklenirse saç dökülmesinin önüne kesin geçilmiş olunur.

1

Youtuber dan çok gençlere küfürlüğü öğreten kınsnmayan kendince bir şahıs insanlara birşey kazandırdığı yok çaldığı var yazık gençlerimize

paylaş - şikayet

hangi şampuan ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.