4.0

Kepekli saç

önce - diğer kategorisine mertuyi ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kepekli saç ile ilgili söyleyeceğim kepeklenmiş saçtır. Bunun için şampuanlama üretilmiştir.

4

Kepekli sac icin kepek yok eden sampuan almak en iyisidir.

4

Kepekli saç sağlığın yani saç sağlığının açısından çok kötü bir durum ve dış görünüş olarak da çok iğrenç bir görüntü meydana getiriyor saçlarımız sağlıklı bakmalıyız her gün şampuanla yıkayıp sizin saç stilinizi uygun bir şampuan almanızı öneririm

2

Kepekli saç çok kötü bir görünüme sahiptir ve bir tür kafa derisi problemidir. Üstelik kepekli saça sahip insanlar siyah giydikleri zaman bu kötü görüntü daha fazla ortaya çıkmaktadır. Kepekli saçlardan kurtulmanın en iyi yolu benim tavsiyem çay ağacı yağıdır. Kepeği olanlar mutlaka denemelidir. Kepek saçların çok kötü gözükmesine sahiptir üstelik piyasada ki kepek şampuanlarının çoğu işe yaramamaktadır.

4

Kepekli saç bir saç problemidir. Çok ciddi bir problem olmamasına rağmen kepekler çok fazla olduğu zaman kişiyi çok rahatsız edebiliyor. Genel olarak sebebi saçın hava almaması, kuruluk olmasıdır. Saç uzunsa saçın sürekli olarak bağlanmaması gerekir. Aynı şekilde yavaş yavaş deriyi tahriş etmeden taranması gerekir.

5

Kepekli sac gercekten basa bela birseydir. Beyaz beyaz kabuk gibi dokulur.head shoulders sampuan bunun bir numarali cozumudur.

Kepekli saç ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.