4.3

Makyözlük

önce - diğer kategorisine nurmrn07170818 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Makyaj yapan profesyonel kișiye denir, makyaj tekniklerini bilen ve uygulayan kiși meslek

5

Makyözlük makayj yaparak kazanç sağlayan makyaj yapmayı meslek haline dönüştürmüş kişiye denir. Günümüzde makyözler iyi para kazanmaktadır. Ancak özel günlerde mahalle kuaförlerinde kendinizi çirkinleştirmek istemiyorsanız uzman bir makyöze para vermeye değer.

4

insanların kendilerini iyi bir görüntüye kavuşabilmeleri için vede istedikleri görünümü de ortaya çıkararak o sekil de görünmek amacıyla yada belli bir yerlerini düzeltmek vede güzel görünmesini sağlamak amacıyla insanların kadın yada erkeklerin yüzlerinde yada vücutlarında yapılan makyaj işlerine yapan erkeklere verilen ada denir.

5

Makyözlük, makyaj yapanlara verilen isimdir. Bu bir meslektir ve bu mesleği icra eden kişiler profesyonel olarak makyaj yaparlar. İşinde çok iyi olan makyözler ünlülerin makyajlarını yaparlar. Bazı makyözler ise plastik makyajda oldukça başarılıdırlar.

4

Her her geçen gün güzellik algısı değişmektedir. bunları hemen son yıllarda hepimiz biliyoruz ki makyaj çok önemli bir yer aldı. Sadece makyaj ürünleri satan mağazalar arttı ve taleplerle arttı. Sadece makyaj üzerine videolar çeken insanlar bile bir sürü para kazanıyor. çünkü insanlar makyajın asıl güzellik olduğunu bile düşünmeye başladılar. Tabii bu işi profesyonel yapan insanlar ise farklı alanlarda daha iyi paralar kazanabiliyorlar.

Makyözlük ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.