4.7

Kahvaltılık Acuka

önce - ürün kategorisine bayzz ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bir çok markasının olduğu marketlerde satılan içinde domates salça ceviz ve baharatlar bulunan faydalı bir kahvaltı türü

paylaş - şikayet
5

Eskiden dedem yapardı konservelere doldururdu her sabah kahvaltısında yerdik ama şimdi pek yapan kalmadı bazen marketlerde görüyoruz ama oda güzel değil tat alamıyosun.

5

En güzeli evlerde yapılan halidir. Marketlerde satılanların içinde katkı maddeleri de olduğundan ne kadar faydalı ya da zararlı olduğunu bilinmemektedir. Salça, domates rendesi, ceviz, sarımsak ve baharatların karıştırılması ile elde edilen artık otantik sayılabilecek bir kahvaltılıktır.

4

Salçanın içine çeşitli baharatlar eklenerek oluşturulan bir tür kahvaltılık. Marketlerde çeşitli türleri olmakla birlikte evde hazırlanması kolay ve koruyucu içermediği için daha sağlıklıdır.

5

Harika cidden bir daha yolum düşerse gideceğim tek yer

4

Acuka bir sos çeşididir en çok kahvaltıda tercih edilir. Ana malzemesi domates ve biberdir. İçerisine zeytin ve ceviz gibi şeyler eklenerek çeşitlendirilebilir. BİM a101 gibi yerlerde satılmaktadır. Oralarda satılanlar genellikle çok kaliteli olmamaktadır bu nedenle evde yapmak her zaman daha sağlıklıdır.

Kahvaltılık Acuka ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.