4.5

Youtuberlar

önce - diğer kategorisine Gürcan ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Youtube.com için videolar hazırlayıp yayınlayan kişilerdir. Günümüzde bir meslek olarak kabul edilir hale gelmiştir bu iş. Yüklenen videoların tıklanma ve beğeni alma sayılarına göre farklı miktarlarda para kazanabilirler. Aslında site kendi kazandığı reklam gelirlerinin bir kısmını bu kişilere ücret olarak ödemektedir. Fenomen haline gelmiş isimler gün geçtikçe çoğalmaktadır.

5

Son zamanlarda kafayi taktığım bir konu. Orjinal bir konu bulup video çekip youtube'a yüklemek gerekir. Eğer yeterli beğeni ve tıklanma alırsa para kazanılıyor. Bu işi yapana da youtuber deniliyor. Youtuber olabilmek için yılda en az 4000 izlenme ve 1000 aboneye ulaşmış olmak gerekiyor. Kafamda bir konu var umarım hayata geçirir ve ben de youtuber olurum.

paylaş - şikayet
5

Youtuber dediğimiz insanlar youtube sitesinde içerisinde bir kanala sahip ve bu kanala düzenli bir şekilde video atan ve belirli bir kitleye sahip insanlardır. Günümüzde bu insanların önceki gibi para kazanması kolay olmasa da hala bir noktaya dek kolay denebilir. Birçok insan kendi mesleğini bırakıp bu işe yöneldi. Sırf kolay yoldan para kazanabilmek için.

5

bence buna bir düzenleme getirilmesi şart oldu videoların içi bomboş.en yakın zamanda annemin yeni tansiyon hastası oldugunu öğrenince tansiyon aleti almam gerekti acil karar vermem gerekiyordu. araştırma yapayım derken önüne gelenb video atmış ama bilgi sıfır 13-15 yaşındaki çocuklar kutu açma videosu koymuş.o gün çok sinirlendim.tamamen vakit hırsızlığı.birde insanlar inanıp satın alıyorlar bu çok kötü

5

Youtube sayesinde ünlenen ve sürekli youtube sitesine video yükleyerek geçimini bu şekilde sürdüren kişilerdir. Sık sık kanalıma abone olun video beğenin yorum yapın gibi kelimeler kullanırlar.

3

Youtube işinde temiz para var aklımda olan düzg0n bi youtube kanalı açar

4

Beyler ve bayanlar yotube kanalı açınca vidyo yüklemeniz gerekiyor görüntü sayısı nekadar çok olursa okadar iyi

5

YouTuber, belirli periyotlarla YouTube video yükleyen kişilere denmektedir. Çok severek takip ettiğim YouTuberlar olmasına rağmen, ismini görmeye bile tahammül edemediklerimde var içlerinde. Bazısı gerçekten kaliteli ve eğlenceli içerik üretirken bir kesim ise çekmek için çeken, sadece para gelsin yeter mantığı ile video çekiyor.

4

Youtube da abone olup video atıp para kazanan kişilerlerdir. Çoğunlukla saçma sapan şeyler yapmaya çalışan ve içi boş videolar çeken kişilerdir milletimizde böyle kişileri çok sever yaptıkları bir saçan ve dikkat çeken bir şeyden sonra hemen önlü oluyorlar. Yaptıkları bir çok video çocukları kötü anlamda çok etkiliyor ve çocuklar da takip ediyorlar ebeveynler bu konuda dikkatli olmalıdır. Genellikle abone olun beğenmeyi unutmayin gibi şeyleri sürekli söylerler.

3

bu dönemde günlük birkaç saatini ayırarak gelen olarak iyi bir toplum ve para toparlayabilecek biryerdir gelende katagori olarak izlenebilecek birşeyleri seçilmesi gereken bir patformdur yani çektiğin birilerine hitap etmeli çocuklara veya meraklılara veya oyunculara bu üçünden en hızlı sonuç veren çocuklar ve meraklılardır oyuncular ise bedava oyunlara veya bedava eşya sitelerine bakarlar buna göre içerik üretip izlenmesini sağlamak önemlidir birde samimiyeti kurduğunuz anda abonelerin gelmesiyle sonuçlanan bir toplum oluşunca sponsorluk veya başka şeylerle devam eden bir platformdur

5

Son zamanlarda YouTube platformunda Videolar yükleyerek abonesi çok olan kişilere denmektedir. YouTuber olan kişiler çeşitli türlerde video çekerek kendi kanallarında yayınlıyorlar. Kadınlar çokça makyaj videoları çekiyorlar.

4

Eğlenerek para kazanma diyerek bizi kandırıyorlar.

5

Youtube için video çeken kişilere youtuber diyoruz. Aslında tanınan kişiler artık fenomen olarak kalıplaşmışlardır. Kimisi faydalı bilgiler verirken kimisi sadece komik video izleyip onu yayınlayarak para kazanır. Enes batur ve Duygu Köseoğlu tam da bu tarz devam ederek ünlü olan youtuberlardır. Aralarında en sevdiklerim ise whyshy, açık ekran, ilave tv ve sulugöz kanalıdır.

4

YouTuberlar, YouTube adındaki sosyal video paylaşım sitesinde aktif olarak video paylaşan, bu şekilde ünlenen ve belli bir kitleye sahip olan insanlardır. Bu insanlar kendilerini takip eden insanların görüşlerini ve isteklerini de dikkate alarak videolar çekerler ve bunu YouTube sitesinde yayınlarlar. Çektikleri videolar için emek harcarlar ama emeklerinin karşılığını da alırlar.

Youtuberlar ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.