4.6

lise ortamı

önce - diğer kategorisine Tolga710 ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Orta okuldan sonra başlanan eğitim dönemine lise denir.Lise ortamı genelde arkadaşlıkların en iyi kurulduğu samimiliğin en fazla olduğu arkadaş ortamı olarak bilinir.

5

Yükseköğretimden önceki son eğitim kurumu ve insan ömrünün en güzelinin yaşandığı zamanlar. Keşke şuankı aklımla o günlere dönebilsem.

3

Lise eğitiminin görüldüğü ortama lise ortamı denilmektedir. Lise ortamı okuduğun okula göre ve arkadaş çevrene göre değişmektedir. Herkesin lise ortamı aynı değildir. Eğer anlaşa bildiğin iyi arkadaşların ve anlayışlı öğretmenlerin varsa lise ortamı çok keyif alınan güzel bir ortamdır. Ancak geçimsiz arkadaşlar ve anlayışsız hocalarla dolu bir lisenin ortamı kabus gibidir.

4

En samimi arkadaşlıkların kurulduğu ortamdır. Hâlâ lise yıllarımı çok özlüyorum. Lisedeki arkadaş ortamı başka hiçbir yerde yok.

3

Hayatımın en güzel yılları demek için erken olabilir ama kendimi tanıdığım,dışarıdaki dünyanın farkına vardığım,her şeyi sık sık sorguladığım yıllar.Arkadaşlık ilişkilerinde fazlasıyla tecrübe kazandığım yıllardır aynı zamanda.

5

Ben çok sessiz kendi haline ve içine kapanık biriydim. Liseye geçince evrim geçirdim sanki. Ne makaralar, ne kavgalar, hocaları delirtirdim. Çok güzel bir ortamdı. Ama şimdi bakıyorum da çocuklar sakallı, saçlı ve sivil kıyafetlerle falan gidiyorlar. Öğrenci oldukları belli değil. Sakalın mı var, git traş ol, etek mi kısa aşağı indir katlama, altında renkli tşhirt mü var, çıkar! Hey gidi lise sıraları..

5

Hala özledim zamanlardır ordaki dostluklar üniversite de hiç olmadı insan özlüyor

5

bizim lise ortamımızda öğrencilerin kavga etmedikleri gün yoktu bir kız yüzünden her gün kavga ederlerdi hemde bir ilçeden gelerek bir sürü adamlarla öğrencileri döverlerdi.ama bizim tür şeylerle işimiz olmadığı için sorun olmuyordu.biz o zamanlar okulun-muzu bitirmeye çalışıyorduk her hangi bir şeye karışmıyorduk

5

Lise ortamı, lise döneminde sahip olunan arkadaşlıkların oluşturduğu bir ortamdır. Bana göre lise ortamı bir daha asla karşılaşılmayacak çok özel bir ortamdır ve lisede kazanılan dostluklar, kurulan samimiyetler hayatın sonraki dönemlerinde çok zor kurulur. O yüzden lise ortamı bana göre çok özel bir ortamdır.

4

bana zaman makinesine bin ve geçmişe yolculuk et deseler lise yıllarına gitmek isterdim.her şey ne kadar da temizdi

5

Orta öğretimden sonra başlayan bir eğitim sürecidir lise. Çoğunlukla en iyi arkadaşlıkların edindiği gir gir samatanin eksik olamadığı güzel günlerin olduğu ve lise birde ortamdan dolayı yeni derslerden dolayı kalma sıkıntısın olduğu daha sonraki yıllarda üniversite sınav kaygısı yaşadığı bir dönemdir. Çoğunlukla kötü alışkanlıklarda bu dönemde oluyor bu konuda dikkatli olmak lazım ve ergenliğin batlama yaptığı dönemdir lise.

lise ortamı ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.