3.6

Tırnak yeme

önce - diğer kategorisine Naz59 ekledi.
18 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Çoğu insan strese girdiğinde tırnaklarını yiyiyor.

paylaş - şikayet
5

Benimde kendime hakim olamayıp zaman zaman yaptığım bir eylem.Görüntüyü bozması umrunuzda bile olmayacak duruma geliyor bazen.Sadece o an ki stresle tırnak yemeye odaklı kalıyorsunuz.Çok kötü bir durum maalesef.

4

Aslında tırnak yeme açlıktan değil stres yaptığımızda bir yerlere ısırıp çevirdiğimiz için bu direkt elimizdeki tırnaklar oluyor ama tabii ki de bunları yapınca tırnaklarımız çok zarar görüyor ve sağlıksız bir Ellerimiz oluyor

5

Ya arkadaș, adam hiç yazım kurallarına dikkat etmeden inceleme yazıp birsürü yanıt alıyor. Bu nasıl iș anlamadım ?

4

Tırnak yemek ugursuzluktur ve zararlı insana ama çoğu insan tırnak yer sinirden stresten ama bu alışkanlık haline gelir zamanla dikkat etmek lazım.

1

İnsanlar mutsuzken veya stres altındayken bazı hal ve hareket içinde bulunurlar bunların en başında gelenlerinden birisi de tırnak yemedır. Bana göre hiç hoş görünmeyen bir davranış ayrıca tırnaklarda da oluşan şekil bozukluğu cok itici oluyor.Bırde sağlık açısından da oldukça zararlı.

1

Tırnak yemek bir tür psikolojik sorun olarak ortaya çıkan davranış bozukluğudur. Toplum tarafından hoş karşılanmayan üstelik temizlik ve sağlık açısından da sakıncalı bir durumdur. Stresli olan herkes de tırnaklarını yemez çünkü tırnak yemek aslında bir tür ruhsal hastalıktır. Ayrıca tırnaklarını yiyen insanların elleri ve tırnakları çok kötü gözükmektedir. Bir psikolog yardımı ile tırnak yeme alışkanlığından kurtulunabilir.

5

Tırnak yemek nedense çocukluğumuzdan kalan bir alışkanlık nekadar yemeyi bıraksakta bazen anlamadan elimiz ağzımıza gidiyor takıntı haline gelmiş sanki herhalde bu hareketi birşey düşünürken yapıyoruz genelde

2

Tırnak yemek, çok zararlı bir alışkanlıktır. Tırnak yemek genellikle insanların sinirli, stresli ve heyecanlı olduğu zamanlarda artış göstermektedir. Tırnak yemek hem tırnakların yapısına zarar verir hem de mide tırnağı sindiremez. Dolayısıyla bir üre sonra bu tırnaklar iç organlarda bozukluklar meydana getirmeye başlar. Tırnak yeme alışkanlığı genellikle acı oje dediğimiz bir tür tırnağa sürülen ilaç tarafından engellenmeye çalışılır ama bu genelde yetersiz kalır. Bana göre tırnak yiyen ve bu alışkanlığı bırakmak istediği halde bırakamayan insanların psikolojik destek almaları gerekir.

4

Çok kötü bir psikolojik hastalık ve davranış bozukluğu olup, tedavi olunmadığında sürekliliği olan bir hastalıktır. Kötü görüntü veriyor. Kimseye yaşatmasın Rabbim.

5

tırnak yemek insanların isteyerek yada istemeyerek bilmeden tırnak yemeleridir insanlar tırnaklarını bazen stresten bazen heyecandan da yiyebilirler.bu bir alışkanlık hallerini de alabilirler.bazen insanlar tırnaklarını ol kadar bilinçsizce yerler ki etlerini bile yerler.bunun zararları da insanlar bakterilere maruz kalırlar.

3

Tırnak yemek hem miğdeye hem de tırnaklara büyük zarar veren bir eylemdir. Genellikle insanların farkında olmadan edildiği bir alışkanlıktır. Psikolojik sorunları olan insanlar tırnak yemeye daha meyillidir. Çok zararlı olduğu için kişi böyle bir alışkanlığı varsa bırakmalıdır.

5

tırnak yemek öncelikle küçüklükten başlayan bir alışkanlıktır ve mideye çok zararlıdır eğer çocuk değilseniz ve yiyorsanız ya çok stresslisinizdir yada psikolojik olarak bir bozukluk olabilir yada çocukluktan kalma alışkanlık bırakmak isterseniz eğer acı tırnak ojeleri var hiç bir kötü etkisi yok sadece acıdır tadı küçükken bende yiyordum

5

Çok sağlıksız bir durum. Yapılmaması için çözüm bulunması gerekiyor neden tatlı gelirki bir insana tırnak.

2

Anlam veremedigim bir olay nasıl yapılır çözemedim çok saçma yetenek bence daha güzel yenecek yemek ler var.yani iyk

4

İnkaz mı ediyon yoksa soru mu sordun anlamadım bir ünlem yada soru işareti güzel olabilirdi :D

Tırnak yeme ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.