4.5

Okul harciligi

önce - kişi kategorisine Mus22 ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

3

Öğrencilerin okuldan iken birşeyler için yemek için anne babalarin verdiği paradır ve hiç bi Zaman yetmeyen bir şeydir. Tabi yaş ve sınıf ilerledikçe harçlıkta artıyor genellikle.

4

En güzel okul harçlığı öğrenciler okula gidince verilen bir paradır. Anne baba tarafından ve bu çocukları çok mutlu ediyor hala harçlık bekleriz bazen.

4

Öğrencilerin okul zamanlarında aldıkları ailesinin durumuna göre değişiklik gösteren harçlık çocukların çok sevdiği bir şeydir. Bu alınan harçlıklar genelde abur cubur alımında kullanılmaktadır.

5

Öğrencilerin görünce çok mutlu olduğu şeylerden birisi harçlıktır .Genellikle karın doyurulsun diye verilen harçlıklarla hep abur cubur alınır .

4

En dayanıksız paradır ya okula giderken alırım gelince nerdeyse hiç kalmaz kısıtlı kullanmama rağmen bu terslikte bi iş var ama ne

4

Okul harçlığı diyince bu ara popüler olan minik bir kardeşimiz geldi aklıma nedense. Davranışıyla arkadaşına yardımı ve savunmasıyla gündeme oturmuştu eminim ki bir çoğumuzun gönlüne bi ufak dokunmuştur. Burdan ona selam olsun ..

5

Okul harçlıkları okula giden öğrencilerin ailelerinden yiyecek yol gibi kendisine ait ihtiyaçlarını karşılamak için aldıkları günlük ya da haftalık belli miktarda paralardır okula gidenler masraf yaparlar bunu baba ve anne tarafından para verilerek karşılanır her öğrenci harçlık almak ister

5

Öğrencilerin okul dönemlerinde aç kalmaması bir şeyler yiyip içmesi için aileleri tarafından verilen paraya harçlık denir. Ne kadar çok para verilirse verilsin öğrenciye asla yetmez. Şu yaşımda hep keşke paralarımı her zaman harcamasaydım da birikim yapsaydım pişmanlığı yaşarım.

5

Leblebi tozu , yumiyum, ekşi göz ve harby çikolatadır. Ülker çikolatalı gofrettir anadır babadır candır kandır beslenmenin yanın dondırmadır 2. Teneffüs de simit tir. Kısacası candır

Okul harciligi ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.