5.0

Whatsapp Web

önce - websitesi kategorisine Sevko27 ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Whatsapp uygulamasını internet sitesi üzerinden bilgisayarımızda açabileceğimiz bir whatsapp inc. uygulamasıdır. Bu site Whatsapp'ta sitedeki karekodu okutarak giriş yapabileceğimiz ve whatsappı telefondaki gibi bilgisayarımızda kullanabildiğimiz bir sistem sunmaktadır .Çoğu işletmeler bu sayede alışverişi online olarak veya müşteri hizmetlerini online olarak bizlere sunmaktadır.

5

Siteye bilgisayardan girip sonrasında telefonumuzdaki WhatsApp uygulamasına erişmiş olacağız. Karekod okutarak bu işlem gerçekleşiyor. Tek bir unutmamamız gereken kural karekodu okumadan önce telefonda da mobil ağ açık olması lazım. Yoksa bağlantı kurulmuyor yani.

5

Whatsapp uygulamasının internet üzerinden bilgisayar ve benzeri cihazlar ile kullanılmasını sağlıyor. Telefondan açılan whatsapp uygulamasında Whatsapp web bölümünde bulunan alana girerek bilgisayarda whatsapp web sayfasını açıp oradaki QR kodu okutulduğunda artık kullanıma hazır oluyor. Bu sayede whatsapp web sitesine girip bilgisayardan whatsapp kullanmaya başlanabiliyor.

5

Whatsapp Web, Whatsapp uygulamasının bilgisayar üzerinden kullanılan versiyonudur. Bilgisayara çok kolay bir şekilde indirebiliyorsunuz. Ben çok sık kullanıyorum ve kullanımı da oldukça basit. Üstelik telefonumun sarjı bitmek üzereyse ya da internet az çekiyor ise söylüyor. Bu açıdan da çok mantıklı.

Whatsapp Web ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.