3.0

Necati şaşmaz kim

önce - dizi-film kategorisine tunahank ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Elazığlıdır. dedesi şeyhtir. kurtlar vadisinin yapımcılarından olan raci şaşmazın kardeşidir. yakışıklı adamdır. Kenan İmirzalioğlu düşünülürken Osman sınavın kararı ile Polat alemdar olmuştur ve vadinin ikinci bölümünden itibaren çok başarılı bir performans sergilemiştir. 97 bölüm olan o efsane dizi bittikten sonra diziye devam ettirmiş ve gitgide diziyi tekeline almıştır. kurtlar vadisinin bokunu çıkarmıştır da diyebiliriz. bugün itibari ile baktığımızda oyunculuğu kurtlar vadisinden ibarettir. gezi parkı olaylarında yaptığı açıklamalarla alay konusu olmuştur. kendinden 20 küsur yaş küçük bir kızla evlenerek zengin olmanın gereklerinden birini daha yerine getirmiştir.

3

Necati Şaşmaz Kurtlar vadisinde Polat Alemdar karakteri ile kendisini tüm Türkiye'nin tanımasına sebep olmuştur. Dizinin çok uzaması sıkıntı yaratmış ve reytingleri giderek düşmüştür.

1

Kardeşim burası inceleme yapma yeri neden burayı da soru sorma yerine çevirdiniz anlam veremiyorum. Site zaten size bir soru sorma platformu kurmuş, soru sorma ayrı demiş inceleme kısmı ayrı demiş biraz şu siteyi kurallarına göre kullanın yahu

3

Pana filminin suan sahibi. Kurtlar vadisi filmin başrol oyuncusu. İlk adımı burda atıp yaklaşık 400 sezon boyunca oynayan bir dizinin ölmeyen tek oyuncusu ve ardından bir çok filme imza atmış Kurtlar vadisi Irak, Filistin ve Vatan şeklinde filmlerde oynamıştır.

Necati şaşmaz kim ortalama puanı 3.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.