4.0

Beyazıt Öztürk kimdir

önce - kişi kategorisine Tolga710 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bütün Türkiye onu Beyaz Show Adlı talk show programı ile tanıdı.Yaklaşık 20 yıl sürdürdüğü ve dalında en iyisi olarak bilinen Beyazıt Öztürk evlenmemesi konusuyla da magazin gündemlerine sıkça konu oldu.Günümüzde de O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında jürilik yapmaktadır.

4

R harfini söyleyemeyen adam beyaz showunda sunucusuydu

3

Neden hala evlenmediği ülke sorunu haline gelen şovmen

3

beyaz türkiyenin beyaz yüzüdürr aranan şhoıwmendir ne ararsan vardır

3

Beyazıt Öztürk adını Beyaz Show adlı program ile tüm Türkiye'ye duyurmuştur. Şu anda O ses Türkiye'de jüri üyeliği yapmaktadır.

3

Beyaz Sevilay bir şovmendir 20 yıllık beyaz şov mazisi vardır şimdide büyük patron açıkla beraber

4

Beyazıt Öztürk 1969 yılında doğmuş olan talk showcu komedyen aktör radyo programcısı vede sinema oyuncusudur. ilk olarak hak-luk bilginer ile oynadığı nihavend mucize filmi ile sinemada başlamıştır. ondan sonrada kardan adam o şimdi mahkum Hacivat karagöz neden öldü filmlerinde de oynamıştır. şu anda da tv8 de o ses türkiye de jüri üyesi olarak çalışıyor.

5

Yıllarca beyaz show ile bizleri kahkahalara boğan komedyen beyazıt öztürk namı diğer beyaz keşke hiç bitmeseydi.

5

Beyazıt Öztürk şarkıcı, çok iyi bir komedyen ve şovmendir.

5

tuhaf adamdır. güzel adamdır. yakışıklıdır. ismini anmak istemediğim bazı komedyenler gibi yılışık değildir. efendidir zekidir. beyaz şovun son yıllarında yayına bağlanıp kendini öğretmen olarak tanıtan bir bayan doğudaki olaylarla ilgili devleti suçlamış ve beyaz büyük tepki almıştır. o an olayı tam idrak edemediği için tepki verememiştir bence. asla terörü falan destekleyecek bir adam değildir. yıllardır tanıdığımız beyazdır. şov programı yapmaya radyoda başlamış televizyona geçmiş daha sonra kanal d ye geçmiş ve yıllardır yaptığı programıyla efsane olmuştur. program neden bitti bilmiyorum tadı falan kaçmış olabilir. gemilerde talim vardan başka şarkısı yok ben müzikle bu adamın bir alakası yok diye biliyorum ama o seste jüri oldu müzisyen tarafı da var diyorlar. kariyer olarak yanlış yaptı bence o seste bulunmakla. ama çok para verdiyse acun hak veririm o sese çıkmasına.

Beyazıt Öztürk kimdir ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.