3.5

Sevdiği kişiye kaçmak

önce - diğer kategorisine Nrgl0304 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bence soğru bişey değil ama başka çaresi yoksa saygı duyulur.

3

Genellikle aileler birbirini seven iki insanın evlenmesine izin vermezler bu yüzdende kişiler kaçarak evlenirler. Kaçası yoksa bile bazen baskılardan kurtulmak sorunlardan kaçmak içinde kaçabilirler.

4

Başka çaresi yoksa başvurulacak en iyi yöntemdir.Bu durum kişiden kişiye farklılık gösterebilir.Kaçtıktan sonra pişman olan da var, memnun olan da.

4

Benim arkadaşım kaçtı sevdi kaçtı çünkü ailesi sevdiği kişiye vermedi kaçmaktan başka çaresi yoktu ne yapsaydı kendisini öldürseydi daha mi iyi evet ailesi konuşmaz küser ama oda senin kanun canım ya kaçmak için bir sebebi var sebebsiz desek yok iste şimdi çok mutlular ailesi küs ama olsun zamanla barisirlar inşallah kaçmaktan başka çözüm yok seviyorsan herşeye taklanacaksin

2

hayatta sorunlardan ,sorumluluklardan kaçmak çözüm değil sonucu ne olursa olsun hele ki aileyi karşınıza alıp çekip gitmek çok zor bir karar bana göre.Çünkü aileniz size sırtını bir kez dönerse artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz ne kadar barışırsanız barışın araya soğukluk girmiştir bir kere.

5

insanların bir birlerini sevmeleri halinde birde yaşları da tutuyorsa onların bilecekleri iştir.bu iş zorla olmaması gerekir insanlar anne vede babalarınında görüşünü almalarında iyilik vardır onlarında gönlü olmalı bencede ama yaşları tutarsa yapacakta birşey yoktur.tercih onları tercihi

4

Başka çare yoksa insan kaçar ama ne olursa olsun boş yere kaçmak olmaz sonuçları çok kötü oluyor ve hiç mutlu olmuyorlar kaçan kişiler kolay kolay. Anne baba rızası almak şart. Sevgi birgün biter.

4

Çaresizin ve cesaretli kimsenin yapabileceği iştir kaçmak son çaredir durup dururken kimse kaçmaz kaçan insanı derdi vardır belki sevdiğine kavuşamıyor olabilir kaçmak ayıplanmamalı

4

Sevdiği kişiye kaçmak genellikle evlenemeyen ve evlenmesini bir problem bulunan insanların başvurduğu bir çözümdür. Ancak çözüm olmaktansa daha büyük problemler yaratacak bir durumdur. Genellikle ailelerin kabul etmediği durumlarda yaşanan bir olaydır. Damat gelini kaçırır. Ancak bu onların çok daha büyük sorunlar yaşanmasına sebep olabilir. Aynı şekilde polise başvurulabilir.

Sevdiği kişiye kaçmak ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.