4.5

Bilim kurgu dizileri

önce - dizi-film kategorisine Clever ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bilim kurgu filmlerini çok severim. Bazı filmler bilim kurgu olarak insanlara gerçekten faydasi oluyor. İnsanların kişiliğini olumlu önde etkiliyor. Düşünmeye teşvik ediyor. Bilim kurgu filmlerini izlemenizi tavsiye ederim. İnsanların ders almalarını sağlıyor.

4

Bilimkurgu dizileri arasında fringe, 100 vs gibi dizileri izlemenizi tavsiye ederim tam anladım derken ne oluyor diyebileceğiniz diziler

4

Eğlenceli sürükleyicidirler. Filmleri daha çok ilgi odağıdır ve film çekimlerini yapmak oldukça zordur kamerayı çok iyi kullanırlar toplum tarafından belirli kitlesi vardır

5

Bilim kurgu, emek ister hem yapanlar hemde izleyen için. Bazı bölümler konu üzerinde bilgi sahibi olmayanlar için anlamsız olabilir.
Tabii yeterli emek vermeden yapılan bilim kurgu dizileri ise oldukça sıkıcı ve Zaman kaybıdır.

5

Bilim Kurgu dizileri en sevdiğim dizilerden biridir. Yabancı bilim kurgu dizileri arasında favorim Doctor Who dizisidir. Bilim kurgu dizilerinde bilimsel olarak kurgulanan ve günümüzde olmayan şeyler konu edinir. İlgi çekicidir teknolojik icatlar, gelişmiş ileri teknolojiler, zaman yolculukları gibi birçok konu edinilebilir.

5

Benim en beğenerek izlediğim bilim kurgu dizisi fringe'dir. Paralel evren ve teknolojik gelişmelerden bahseder. Bence bilim kurgu dizileri gerçeği anlatmaktadır. Çoğu zaman neden olmasın, belki de bunlar yapılıyor ve insanlardan gizleniyor diye izlediğim dizilerdir. Bilim kurgu dizilerini diğer tüm dizilere tercih ederim.

paylaş - şikayet
4

Bilim kurgu dizileri içerisinde çeşitli fantastik olaylar barındıran bir film türüdür. İnsanların ürettiği teknolojik aletler, çeşitli robotlar, çeşitli salgınlar gibi birçok farklı bilimkurgu türü bulunmaktadır. Ben çok severim bilim kurgu filmlerini. Annemle birlikte çok izliyoruz. Birçok kaliteli filmin bu türde yapıldığına inanıyorum.

1

Aklım yatmıyor hiç nasıl izliyorsunuz ben anlamadım..

5

lost in space kesinlikle izlemelisiniz.yeni sezonunu bekliyorum.tabi frince yeri apayrı

5

black mirror efsane bir dizidir beyin yakar fzlasıyla ve cidden gelecekte nasıl olacağımızınbir ön gösterimidir

5

Her şeyi bırakıp öncelikle fringe izlenmelidir. Sonrasinda diğer filmler gelmelidir black mirror da kesinlikle listede olmalıdır.

Bilim kurgu dizileri ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.