4.4

Cs GO

önce - oyun kategorisine enesdilek58 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Counter strike serisinin en son ve en gelişmiş oyunudur silahları.görüntü kalitesi ve oyuncu kitlesiyle vazgeçilmezdir

5

Tam adı Counter Strike Global Offensive olmakla beraber,serisinin en gelişmiş versiyonudur.Online oynanan bir oyundur. Kitlesi gün geçtikçe artmaktadır. Benim de severek oynadığım bir savaş oyunudur. Steam üyeliği alıp ,oyunu satın almanız gerekmektedir. Şuan ki fiyatını tam bilmiyorum ama benim aldığımda 24 TL idi.

3

artık pek oynanmayan oyun olarak csgo pek eğlenceli deil ve steamde bedavaya satılıyor

3

İnternet üzerinden online oynayabiliceğiniz bir savaş oyunudur şuan da e-spor mevkisinde ünlenen dünyada uluslararası ticarete yardımcı olmuştur

5

mekaniğine alışmak için rahat bi 500 saat oynanması gereken ve valvenin hileleri ortadan kaldırmak için elinden geleni yaptığı ama hala hilelerin dolu olduğu rus ağırlıklı fps oyunudur

5

Eskiden çok sevdiğim bir oyundur kendisi. 1300 saat kadarım vardı. 400 Rekabetçi kazanmam vardı. Eskiden baya oynardım tabi , kendileri takım oyunu olsun nişancı oyunu olsun mükemmel bir oyun tabi yeniler pubg gibi oyunlar oynarken eskiler CSGO oynar.

5

Counter Strike Global Offensive olarak açılımı vardır. Eskiden olan Counter Strike oyunlarının yeni versiyonu olan ve çok popüler bir oyundur. Steam üzerinde bulunur ve oynanır. Turnuvalar falan yapılır. Lig sistemi vardır. Bunları oynayan kişiler rank atlayarak üst seviyelere çıkabilir.

Cs GO ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.