4.5

Hayvanlar

önce - diğer kategorisine Jennersis ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

İnsanların bazen en iyi dostu bazende düşmanı olmuşlardır şuanki dünyada çoğuyla birlikte yaşıyoruz fakat doğal ortamları bozulduğu için günden güne sayıları azalmaktadır fazlasıyla eziyet görüp açlık çekip üşüyen fakat söyleyemeyen canlıya hayvan denir hayvanlarında bu dünyada yaşadığını unutmayıp onların farkına varıp sevmiyorsanız yemek vermiyorsanız bile zarar vermeyin

4

Hayvanlar saf ve temiz duygulara sahip ve bi o kadar da cana yakın canlılardır ve bu hayatta gereken ilgi ve alaka gösterilmemesi de ayrı üzücü bi olay

5

İnsanlar hayvanlar kadar saf ve temiz duygulara sahip olsaydı. Bu kadar canımızı yakan taciz, tecavüz, cinayet,terör gibi konuları asla duymadığımız bir ortam olurdu. Doğaya sahip çıkar betonlaşma ile onları yok etmezdik.

5

Akılları olmayan ama bazi insanlardan daha çok saf temiz sadık güzel olan canlılardir. Toplumda fazla seviliyorlar ve işkence bile yapanlar ve asil hayvan olan o kişilerdir. Bence çok cana yakin ve sadık kimseye zarari olmayan canlılardir.

4

Hayvanların bazı insanlardan daha merhametli daha vicdanlı daha insan olduğunu düşünüyorum. Kendi hallerinde kesinlikle hepsi zararsızdır.

4

Nasıl çocuklar anne ve babalarına Allahın bir emanetiyse bence hayvanlar da öyledir. Dünya genelin de ne yazık ki tüm hayvanların doğası ile oynanmıştır. Avlana bilecek durumda bir hayvan bile evcilleştirilmiştir. Bunun yanı sıra gereksiz tonla taş yığını bina yapıldığı için hayvanlar sığınacak hiçbir yer bulamaz hale geldi. Bir bardak su içip bir kaşık yemek yerken nasıl evladinizi düşünüyorsaniz hayvanları da düşünmek zorundasınız. Hayvanlar hem zeki hem merhametlidir. Insanlar daha canidir.

4

İnsanlara zarar vermeyen masum canlılardır sadık canlılardır toplumda çok sevilirler kendileri ile ilgilenilmek isterler

5

Hayvanlar canlılardan biridir. Yaşadığımız ortamda milyonlarca hayvan türü bulunur. Bazıları vahşi olabileceği gibi evcilleştirilen hayvanlarda vardır. Bunlar insanların yanında yardımcı, bir dost gibi birçok özellikle bulunabilir. Kötü düşünceleri veya zararları yoktur insanlar genelde hayvanların doğal ortamına zarar verir. Onların yaşam alanlarını bozar. Birçok tür zaman içerisinde yok olmuştur insanlık birçok türü yok etmeye devam ediyor hatta.

Hayvanlar ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.