4.8

Grup Hepsi

önce - kişi kategorisine makyajli1kiz ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

ilkokul yıllarımda manga dan sonra kasetini aldığım grup.. baya meşhurdular o zamanlar hatta dizi bile yapılmıştı onlar için :)

5

2000li yılların başında kurulan dört kızdan oluşan Cemre Eren Yasemin ve Gülçin adlı dört kızdan oluşur. Şu an Gülçin hariç hiç biri aktif müzik kariyerine devam etmemektedir. Sezen Aksu şarkısı bilir cover yapmışlar hatta Hepsi 1 adında dizi bile çekmişlerdir.

4

Grup hepsi benim küçüklüğümde şarkı söyleyen 4 kişilik bir gruptu. bugünü bu kadar ünlü olan diğer grup ise dört yüz isimli bir gruptu. Bu grupların çeşitli şarkıları gençler arasında çok yaygın mı ünlüydü. Grup hepsi ise Gülçin Cemre Eren ve Yasemin üyelerinden oluşuyordu. Hatta ben Cemre olayım sen Yasemin ol gibi cümleler kullanıyordu çocuklar.

5

2005 yılında olmaz oğlan adlı şarkı ile çıkış yakalayan dört kızdan oluşan müzik grubudur. Grup hepsi Yasemin Yürük, Cemre Kemer, Gülçin Ergül ve Eren Bakıcı tarafından kurulmuştu. Kısa sürede büyük başarı yakalayan grup üyeleri Hepsi 1 adlı televizyon dizisinde de baş rolü paylaşmışlardır. Ancak grup içerisinde çıkan anlaşmazlıklar sonucunda 2009 yılında Gülçin Ergül gruptan ayrılmıştır. Grubun diğer üyeleri müzik hayatına üç kişi olarak devam etmektedir.

Grup Hepsi ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.