4.4

Otobüs firmaları

önce - diğer kategorisine Naz59 ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Çoğu firma çalışanları o kadar cahil ki saçma sapan tavırlar içindeler

paylaş - şikayet
5

Otobüs firmalarina birsey demek istemiyorum ama genel yolculuk yaptigim zaman muavinlerin tavir ve davranışları cok hosuma gitmiyor.
Icten ve güler yuzlu değiller.
Bence daha samimi olabilirler diye düşünüyorum

5

Otobüs firmaları insanların yolculuk yapmalarına imkan sağlayan kuruluşlar olup belli bir ücret karşılığında kişileri istedikleri yere rahat konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım saplamayı amaç edinen bu hizmet karşılığında maddi kazanç sağlayan işletmelerdir.

5

Otobüs firmaları insanları ulaştırma yapmak için otobüsleri olan firmalardır. İyi olabileceği gibi kötü firmalarda vardır. İnsanlar bunlardan biri seçerek bilet alır ve otobüs ile yolculuk yapar. Her otobüs firmasının kendine özgü bir tarzı oluyor bazısı o kadar kötü oluyor ki uzak durulmalıdır. Uzak tutulmalıdır.

5

Otobüs firmaları yolcuları gitmek istedikleri yerlere mutlu bir şekilde ulaştırmak herhangi bir olumsuz sorun kaza veya yol şartları olmaksızın olsada üstesinden gelerek yolcuların ulaşmak istedikleri yerlere ulaştırmaktır.

4

Gün geçtikçe teknolojinin gelişmesi ile birçok alanda büyük gelişmeler sağlandı. Ulaşım ağının gelişmesi ile bugün birçok yere otobüsler, uçaklar gidiyor. Otobüs firmaları da ülke içerisinde bir yere gitmenin en kolay ve ucuz yollarından biri. Uçağa göre daha ucuz ancak daha uzun sürüyor. Yine de çok tercih ediliyor.

3

Otobüs firmaları denince ilk akla gelen otobüs konforu daha sonra şoför ve muavın denilen otobüsun içindeki yetkı sahibi insanlar aklımıza gelir. Genellikle her türlü insanla muhattap oldukları için bazen asabı olabiliyorlar.

5

Bende Pamukkale turizm arabaları gerçekten konforlu tek gidiyorsan tekli kotuklari veriyorlar

4

Bazı otobüs firmalara çok sahtekarlık yapıyor. Belli bir saate bilet alıyorsun . İki saat geçmiş olmasına rağmen araç gelmiyor haber bile vermiyorlar. Özellikle Metro diye bir şirket var. Her türül sahtekarlığı bunlar yapıyorlar

4

otobüs firmaları insanların yurt içinde veya yurt dışında insanları bir yerden bir yere taşımak amacı ile kurulmuş olan şirketlerdir.ülkemizde de bir çok otobüs firmaları vardır.mesela pamukkale firması bildiğim kadarı ile iflas eden bir firma nilüfer bursada istanbul seyahat efe tur metro turizm gibi bir çok otobüs firması vardır.

Otobüs firmaları ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.