4.7

Su ve önemi

önce - diğer kategorisine No-name ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Çocukların vücuttaki oranı %70 olmakla beraber yetişkinlerde bu %50 ile %60 arasındadır.
Su insan için oksijenden sonra en önemli ikinci gereksinimdir.
Günlük olarak almamiz gereken su miktsri 3 litredir.
Su vücudumuzun temizlenmesine yardımcı olur ve kısacası su hayattir.

5

Su metabolizmayı hızlandıran herkesin en az günde 8 bardak içmesi gereken başlıca içeceğimidir temizliğimiz içinde önemlidir mikropları öldürür insanı zinde tutar böbreklerimiz ve vücudumuzun her bir organı için çok yararlıdır ben günde 11 bardak su içiyorum

4

Su olmassa yaşam olmaz yaşamın devamı için su gereklidir vüdumuzun %80i sudur iyi bir çözücüdür fotosentezi sağlar bazı canlılar suda yaşamını sürdürür kanın ozmotik dengesinin korunmasını sağlar kalorisi olmayan tek içecektir.

5

Su insanın yaşamasi için önemli şeydir ve insanın yuzde 80 sudur.sagligimiz için en günde 8 10 bardak su icmemiz lazim böbrekler ve metabolizma için önemlidir ayrıca solunum ve fotosentez için en gerekli şeydir. Temizlik ve miktarları temizlemek içinde baya önemlidir. Kısacası su olmasa bizde olmayiz.

4

Su insan için her zaman ayrı bir önemi vardır kaybettiğimiz suyun yerine konmaması halinde halisülasyon ve tansiyon rahatsızlıklarının yanı sıra organ yetmezliğinin baş göstermeside cabası

5

hayatımızın her alanında vazgeçilmezlerden .Zira vücudumuzun büyük çoğunluğu sudan oluştuğu için hayatımızı da oluşturan bir varlıktır kendisi.fazlası zarar azı karar olanlardan :)

Su ve önemi ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.