4.4

Yaşından küçük göstermek

önce - diğer kategorisine Gülçin-Yıldız ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

yaşından küçük göstermek bir insanın gerçek yaşından fiziksel olarak daha genç göstermesi durumuna denir. Açıkçası bende yaşımdan küçük gösterenler kategorisinde olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim bu olay genelde genlerle ilgili doğuştan olan bir şeydir.

4

Her gören insan kaç yaşından gına getiresi bir durum. Üniversiteyi bitirsen bile hala lisede mi okuyorsun ortaokul kaçtasın gibi sorulara maruz bırakan bir minyonluk arkadaş iyi hoşta keşke millette abartmasa.

5

Hormonlarla alakalıdır genetikte olabilir dışardan abartılır kalp kırıcı insanlar da vardır geneli zaten patavatsız kişilerdir

3

hem avantajları hemde dezavantajları olan bişeydir

4

yaşından küçük görünmek insanların bazen spor yaparak ta genç kalırlar onların mesela 40 yaşında olan insanların 25 30 gibi gösterebiliyorlar bazende genetik olarak insanların genç gibi görünmeleri bazende yaşam şartlarından da genç görünülebilir.bu insanlar çok yaşlanmadıkları sürece yaşlarının farkına varılmaz.

5

Benim yaşadığım bir durum. Genellikle yaşıtlarına bakılarak böyle bir yorum yapılır. Yaşıtlar içerisinde standart olarak daha küçük görünüyorsan yaşından küçük gösteriyorsun. Küçük yaşlarda sorun olabilen bir olayken yaş çok ilerledikçe olumlu bir özellik oluyor. 25 yaşındayken 15 göstermek var. 50 yaşındayken 35-40 göstermek var sonuçta.

5

Yaşantıdan alakalı aileden kaynaklıda olabilir şımartılmışsa haddinden fazla öyle de gözükebilir ama her insan da olgun olacak hali yok.

5

Yaşından küçük gösteren insanlara minyon tipli insan da denir. Baya da genç gösterenler var. Mesela benim annem mğmyop tipli iken ben yaşımdan büyük gösteririm. B i durum kişiden kişiye değişse de genel de ufak tefek kısa boylu da olurlar.

5

Çok güzel bir şey xmdmdmdnfmfmfmfmmcmfmfkfmfmkfmfmfmfmfmmfmfmfmfmfmfkf

4

Aslında güzel birşey fakat dezavantajları çok fazla. Mesela sigara alırken veya gece kulübüne giderken kimlik göstermek zorunda kalıyorsunuz.

3

Birçok insan ciddi bir sorun olabilir yaşından küçük göstermek. Çünkü üniversitede okuyan birine hala lisedeymiş gibi muamele edilmesi rahatsız edici olabiliyor. Genellikle boyun kısalığı, yüzün küçük olması gibi nedenlerden dolayı yaş daha küçük görünüyor. Bazı insanlara göreyse yaşından küçük göstermek güzel bir şey. Örneğin kırk yaşında gibi durmaktansa otuz gibi durmak daha mutlu edici olabiliyor.

4

Bazı yerlerde işe yarıyor fakat bazende yaramıyor mesela ben yaşımdan küçük gösterdiğim için herkes beni liseye başlayacağımı zannediyor buda benim sinirimi bozuyor en iyisi insanın kendi yaşını göstermesi

5

Yaşından küçük göstermek olduğu yaştan daha genç görünme durumudur. Buna en güzel örnek olarak kendimi verebilirim. 27 yaşında olup da hala 18 gibi gösterdiğim için çoğu kişi kızımı kardeşim sanıyor. Aslında şimdilik sinir bozucu olsa da ileride avantajı olacağını düşünüyorum.

5

Daha yaşlı olduğu genç gösterme durumuna yaşından küçük göstermek denir. Genellikle genetiktir. Ayrıca kilolu insanlar da genç gösterirler, çünkü ciltleri gergindir. Çok stresi olmayan herşeyi kafaya takmayan kişiler genç gösterirler. Bu durum çok hoştur, sonuçta gençlik güzeldir.

paylaş - şikayet
5

Genellikle minyon yapılı insanlar olduklarından daha genç gösterir. Ayrıca esnek vücutlu olanların da genç gösterdiği kabul edilir. Çünkü esnek bir vücut takvim yaşına göre gerçek yaşın daha düşük olduğunun göstergesidir.

4

Yaşından küçük göstermek 18 yaşına kadar bir sorun olarak görülse de 30 lu yaşlara gelindiğinde büyük bir avantaj olduğu anlaşılır ve güzel bir duygudur

Yaşından küçük göstermek ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.