4.4

MabeI matiz

önce - kişi kategorisine sefa10 ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Yaptığı müzikle farklı bir tarz yaratan ama değerini ve hak ettiği yerde olmayan nadir sanatçılardan biridir.

5

Asıl adı Fatih Karaca bilinen adı ile Mabel Matiz türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Tarzını beğendiğim dinlemekten zevk aldığım bir sanatçıdır. Bildiğim kadarı ile dört albümü bulunmakta en beğendiğim parçası "Zor Değil" dir.

5

Son Yayımladığı Klibi olan "Mendilimde Kırmızım var" sanatçının iç dünyasını sevgi alemini ve yanaştısını çok inceliği ile göstermektedir. Böyle ki Nemrut Dağında Karların orta yerinde hem ilahi sevgini hemde Cismani sevgiden bahs eden kilibi Mobelin gerçekte bir aşık, ilahi sevgiye değer veren he sonsuz sevgiye inanan birisi olduğunu bizlere hatırlayıyor

5

Mabel matiz sevdiğim bir sanatçı çok sayıda albüm ve klip single çıkarmıştır Aslı yabancı uyrukludur

5

Mabel matiz farklı tarzı ve ses tonuyla güzel bir başarı elde etmiştir. Aslında pop sanatçı olan mabel matiz trküleri de pop tarzına çebirerek güzel bir tarz yakalamıştır.

paylaş - şikayet
4

Şarkılarının bestesi ve sözleri güzel.
Ses eğitiminin de iyi olduğunun farkındayım.
Ancak ses rengi hoşuma gitmiyor.

4

en sevilen filmler insanlara göre değişiklik göstermektedir.mesela herkesin sevdiği bir filmde esaretin bedelidir.bir bankacının hayatını anlatır.ondan sonra yüzüklerin efendisi serisi forrest gump matrix 1-2-3 serileri yıldızlar arası en güzellerinden birisidir en son izlediklerimden can dostumda iyidir başlangıç.

4

Farklı bir tarzda güzel bir ses tonuyla kendilerine özgü tarz ile şarkı söyleyen ve hakketigi yerden değiller. Bana göre sesi ve şarkıları güzel sanatçılar bir tanesidir.

5

Mabel Matiz farklı ses rengi, sözleri bile farklı bir biçimde kaliteli olan şarkıları ve farklı tarzı ile dikkatleri çeken bir şarkıcı. Gerçek ismi soyismi değil Mabel Matiz, yalnızca sahne ismi. Ben çok severek dinliyorum. Öyle kolaysa isimli şarkısı en sevdiğim şarkısı. Klipleri de gerçekten çok güzel oluyor. Ben çok zevk alarak dinliyorum.

3

Şu an şarkısını dinlediğim sanatçı sanırım. Tarzı yeter

4

Albüm çıkarmadan önce youtube sayesinde tanıdığım , sevdiğim şarkı ve onun sesinden dinlediğim ilk şarkıda Yıldız Tilbe'ye ait olan Aşk yok olmaktır sarkısını akustik söylemesiydi .

MabeI matiz ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.