4.2

Amerikan dizileri

önce - dizi-film kategorisine Cerenyavuz125 ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Genelde her dizide birisi ölüyor gerilim her zaman var sürükleyici diziler izleyenler bırakamıyor çok etkileyici oluyolar polisiye zenci tipler vardır

4

Amerikan dizileri demek Amerika da yapılan dizilere denilir.bunların bir çoğu tüm dünya tarafından izlenmektedir.bazıları da hiç iyi olmadığı için seyredende olmamaktadır.mesela en çok izlenen game of thrones dizisidir.gerilim dizisi dexter korku filmi the walking dead benim en çok sevdiklerimdendir.

3

her bölüm genelde bir film gibi sürükleyici heyecan verici tabi çok genelleme yapmayayım herkesin bildiği popüler yabancı dizilerden bahsediyorum umarım o kalite bir gün yerli dizilerimizde de olur 500 bölüm de çekilmesin bi zahmet bazı diziler benden büyük :))

5

Amerikan dizileri gençler arasında popüler ve çok seviyorlar çünkü bizim diziler hep aşk bir kötü olay tabi iyileride var ama sonran bayıyor insanı

3

izlemesi eğlenceli olup türk dizileri kadar saçma olmayan hertürlü aksiyon merağı içinde bulunduran amerikan dizileri tek eksisi fazla iyileri yok yani aralarından seçmen gerekiyor birçok dizi gibi spn veya casada la papel gibi dizilerin bulunduğunda izlenebilmesi zevkli oluyor ve türk dizileri kadar saçma değil

5

Bu yayını paylaştığın günden beri AP deli gibi geliyor. Sana teşekkür ederim, bizleri bilgilendirip,yol gösterdiğin için. Nasıl kazanılıyor bu AP diye düşünüp duruyordum. Bu yayını görünce işler daha zevkli hale geldi. İnsan AP kazandığını görünce zevkle yapası geliyor. Çok teşekkürler size.

4

Klasik türk dizileri klişeleri yok ve türk dizileri gibi 2 saat gibi uzun süreli değil minimalist sürelerde olan dizilerdir. içerik anlamında geniş yelpazelere sahiptir. Montajlama cekim kurgu hersey efsane oluyor

3

Amerikan dizileri, emperyal ya da kapital sistemin çizgisinden asla çıkmayan dizilerdir. İzlediğinizde size pop kültür, cinsellik ve reklamları sübliminal olarak vermektedir. İzlediğiniz şeylere dikkat edin.

3

Amerikan dizilerinde sürekli bir aksiyon ve propaganda var.

5

Şöyle amerikan dizilerindeki espri tarzını cidden çok beğeniyorum. Zaten karakterler genelde çok iyi oynuyor. Konuları olsun senaryoları olsun. Baya iyi yönetiyorlar. Netflix ten gördüklerim kadarıyla gayet iyi diziler olduğunu düşünüyorum.

5

Eğlenceli ve güzel dizilerdir. Bazıları kötü olabilir ama iyi bir senaryo ve iyi bir kurgu ile müthiş diziler çıkmaktadır. Genellikle ortalama kısa bir sürede kaliteli yapımlar yapılır. Birçok dünyaca ünlü amerikan dizisi bulunur. Bu yönden çok iyilerdir. Türk dizileri umarım dünyaya açılıp kaliteli işler yapma fikrine artık sıcak bakar. Yoksa hep aynı tarz gidiyorlar.

5

Amerikan dizileri genel olarak çokta türk ailelerin birlikte oturup izleyebileceği filmler değildir. Çünkü genel olarak çok fazla cinsel içerik var ve bu aileyle rahat bir şekilde izlenmesini zorlaştırıyor. Ancak tek başınıza izliyor ve rahatsız olmuyorsanız zevk alabilirsiniz. Ben şahsen sevmiyorum. İngiliz dizilerini tercih ederim.

5

Arrow,flash,punisher,luke cage,jessica jones,iron fist,daredevil,FBİ,bilindspot,gotham,seal team vs

Amerikan dizileri ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.