2.7

Evli insanları arzulamak

önce - diğer kategorisine Gülçin-Yıldız ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Evli insanları arzulamanın özünde o kişinin cinselliği yaşamış olması bilinci yatar arzuladığı kişi bayansa tabirde açık kapı sorunsuz kapıdır.Evli insanları arzulamak kişinin kendi arzuları ile alakalıdır.

5

Kişilerin bilinç altında yatan kötü bir durumdur ve günah çok olan bir durumdur. Evli kişiye bakılmaz ya kocası yada karisi vardır belki annedir ve bunlar bakmak ve arzulamak son derece çirkin bir durumdur bunu yapanlar bana göre tam iğrençlik durumunda başka bir şey değildir.

1

Çok yanlış birşey evli kişiye o gözle bakma çok kötü bir davranış hem basın belaya da girebilir bence akıllı ol

4

Bence onu kafandan ve aklından silmeye çalış. Çünkü evli bir kişiyi arzulamak istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Yine de dikkat etmenizi tavsiye ederim. Hiç bulaşmayın bence.

4

ezikliktir. öz güven eksikliğinden kaynaklanır. mesele kendi erkekliğini yeterli görmeyen bir erkek evli bir kadınla birlikte olarak bu duygusunu bastırır. sırf kendi kendine kocası varken benimle birlikte oluyor demek ki ben sağlam erkeğim diyebilmek için evli kadınlarla birlikte olur. aynı şekilde kendi kadınlığını yeterli görmeyen bir kadın sırf bu duygusunu bastırmak için evli erkeklerle birlikte olur. sırf kendi kendine karısı varken beni tercih ediyor demek ki ben sağlam kadınım diyebilmek için bunu yapar.

2

Arzular herkeste sınırsız olabilir. Bu her insanda olağan şeyler. Evli insanı arzulamak tabirini kullanmak mantıksızdır. Burdaki olay o insanı arzulamaktır evli olduğu için değildir. İnsan içsel ve ahlaksal hisseleriyle alakadar bir durumdur. Ya da aşk evresine girmiş olma ihtimalide mevcuttur.

2

Bu çok yanlış bişey kesinlikle böyle şeylerden uzak durun lütfen

3

Keşke herkez istediği kişiyle ve istediği zaman evlenebilse.

1

Yanlış olan ve nedeni bilinmeyen bir olaydır. Evlenmiş belki de çocuk sahibi olan birinin kendine istenmesidir. Erkek veya kadın karşılık veriyorsa bu daha vahim bir durumdur. Öyle niyeti olan bir insandan uzak durulması gerekir.

5

Gayet de sakıncalı bir davranış olup kötü huydur. Bekar ya da evli bir erkeğin ya da bir kadının başka evli kadını arzulaması yanlıştır. Hatta bu yanlış hisleri harekete geçirmesi eyleme dökmesi de büyük bir yanlıştır.

Evli insanları arzulamak ortalama puanı 2.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.