4.3

Lüks hayat yaşama

önce - mekan kategorisine Gülçin-Yıldız ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Lüks hayat peşinde koşup mükemmelini isteyenler,karşısındaki insanı mutlu edemiyor.Herkes iyi bir hayat ister ama bazıları kusursuz ister.

4

Insanlarin istedigi her seye, hemen hemen her seye ulasabildigi bir yaşam tarzidir. Istediği zaman istedigi yere seyahat edebilir, alisveris yaparken bi sonraki ayı düşünmez, yemek ev temizligi gibi gereksinimleri düşünmez bun yapan hizmetlileri vardir. Indirim bekleme, bir araba veya ev almak icin yillarca kredi ödeme gibi problemleri yoktur. Paranin satin alabilecegi bir cok seyi alabilirler. Bir cok insanin hayal edip yasamak istedigi yaşam tarzidir. Ve yaşam standartlarimizin gittikce düştüğü şu zamanlarda insanlar bir kurtulus yolu arama konusunda daha fazla çabalıyor. Bu asgari ucretle pek olabilecek bi sey olmadigi icin genelde şans oyunlarina yoneliyorlar. Ve şans oyunlari insanin hem cebini hem de duygularini sömürüyor. Lüks hayat ben istemem diyenlerin bile hayali aslinda.

5

Lüks hayat kişinin para sorunlarının olmaması durumudur. Ancak sadece bu kadar basit değildir. Lüks dediğimiz şey birçok insanın hayalidir. Bunun en büyük sebebi lüksün farklı olmasıdır. Her şeyin teknolojik ve modern olduğu evler, muhteşem son model arabalar ve daha birçok şey. Üşümek ya da açlık problemlerinin olmadığı tuhaf bir dünya. Bir çeşit adaletsizlik.

3

Her insanın yaşam anlayışı farklıdır kimisi lüks yaşam sürmek ister bazıları ise çok huzur lüks yaşam olmasa da olur fikrindedir.Yani bu durum kişinin hayata bakışıyla ilgilidir.

5

Lüks hayat yaşamak tamamen kişinin ekonomik durumu ile alakalı olup, az para kazanan insanlar hiçbir şekilde lüks hayat yaşayamaz. Kapitalist sistemin dayatmalarından olup reklamları özellikle diziler, filmler tarafından yapılır.

4

Lüks yaşamak istiyosan ya çok şanslı olacaksın yada çok çalışacaksın şans zaten bizde yokk olasılıklarla yürüyoruz bidahaki maçlara bakacaz

Lüks hayat yaşama ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.