3.8

Aleyna TiIki

önce - kişi kategorisine boşboşcu7 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Cici bir kızımız. Ama malesef çok fazla eleştiriye maruz kaldı ve kesinlikle hakettiğini düşünmüyorum. Sesi zaten eleştirilecek bir ses değil çok iyi bir ses en azından yaşına göre baya iyi bir sese sahip. Bunu geçince hareketleri ve davranışları sebebiyle çok fazla eleştiri aldı ama bunu da yaşına vermeliyiz ilk ünlendiğinde 16 yaşında olan bir kızdan bahsediyoruz insanlar nasıl davranışlar bekliyorlardı gerçekten anlamıyorum. Bence çok fazla iş başarabilecek bir kız

5

Aleyna Tilki yetenek sizsiniz adlı yarışmada katılmış olan bir şarkıcıdır.bir klibi youtubede yayınlandıktan sonrada en çok yayınlanan şarkı olduğundan birde 2017 yılında da sen olsan bari adlı şarkısı ile de ülkemizde birinci oldu.bu şarkıları bir çok içki içilen yerlerde çıkması sebebi ile de bir zamanlar olay olmuştu.

2

Şımarık bir kız çok şımsrtmslar o yüzeen sevmiyorum

3

Çok fazla abartılmış ve pohpohlanmış bir şarkıcı. Tamamen konuşmaları ve diğer hareketleri ile gündemde kaldı. Sesine bir şey diyemem, evet, fena değil. Ancak maalesef hala büyüme çağında olan ve maalesef zenginliğe kapılmış biraz tuhaf bir kız. Ben şahsen dinlemiyorum ve kendisiyle de ilgilenmiyorum.

5

Genç yaşta popüler olan sesi güzel bir kızdır. Yaşı henüz daha genç ama seven kadar nefret eden kitlesi de vardır. Bu gereksiz nefreti kazanması popülerliğini daha çok arttırmıştır hatta. Sesi gayet iyi olsa da bazıları sesine yaptığı her harekete gıcık olup çok kötü laflar yapıyor. Unutulmaması gerekenin insanlık olduğunu düşünüyorum. Aleyna Tilki için o kadar kötü konuşan saçma insanlar gördüğüm için kızın saçma tavrı olsa bile onların insanlığını sorgulamak gerek öncelikle.

4

Bana göre sesi mükemmel ama yaşı oturmadığı için davranışları tuhaf bir kız çocuğu.

5

Sesi muhteşem ama yaşı gereği olgun değil yaşı ilerledikçe oturur

4

Kendisine güvenen biri ailesi hep arkasında ve emrah arkadaşının yardımları ile tanınmış ve başarılı sesi ile gündeme oturan bir genç, iyi biri erken yaşta bu kadar tanınması onu farklı bir yapıya sarmış diyebilirim.

4

Sesini beğendiğim birisi.Çok genç olmasına karşın çoğu şarkıcıdan daha iyi şarkılar yapıyor ve kendisi dinletiyor.

paylaş - şikayet
1

Popüler kültürün etkisi ile çok fazla abartılan bir kız. Aleyna Tilkinin sesi güzel ancak bulunmadık hint kumaşı değil onun gibi sesi güzel olan birçok gencimiz var. Üstelik hareketler tavırları sesinin güzelliğine gölge düşürüyor. Mütevazi olmayı öğrenmesi gereken yeni neslin popüler şarkıcılarından birisi.

Aleyna TiIki ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.