4.1

Çalışan Kadın

önce - kişi kategorisine Atabey27 ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Genelde toplumda en zor durumda olan kadındır. Hem dışarıda işini tutar. Hem de eve geldiği zaman evinin işi, çocukları ev eşiyle uğraşmak kalan kişidir. Eğer eşi de anlayışlı değilse ezildikçe ezilen hayat onun için zehir olan kadındır.

3

Hem ev işleri ile hem normal işiyle uğraşan kişilerdir kocaları şanslı kişilerdir iradeli kişilerdir her kadın çalışamaz güçlü insanlardır sabırlı insanlardır

3

Kendi ayaklari uzerinde durmayi basaran ataerkil zihniyetin tam aksine esitlikci ve adaletli bireylerdir. Bu kadinlarin esleri cidden sansli olabilir tabi kadinda sansliysa cunku kadin hem calisip hem evine bakmak zorunda degildir .

5

çalışan kadın kendilerinin istediklerini ailesinini istediklerini vede kendi ekonomik özgürlüklerini kazanmış lan kadınlardır.çalışan kadınlar kendisini birilerine bağımlı hissetmezler.amam genelde çok zorlu bir çalışma hayatları vardır.çalışma ortamları da bazen çok zorlu bir ortam olabilmektedir. kadınların çalışmaları da ülke ekonomisi içinde çok güzeldir.

4

Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen ve durmasını da gayet iyi bilen kadındır bence. Her kadının bu şekilde davranması gerekir bana kalırsa. Bütün kadınlar ekonomik özgürlüğü sağladığı zaman mis gibi olacak inanıyorum

4

Kendi ayakları üzerinde durabilen özgürlüğün tanımı olan kadındır.

5

Çalışan erkek diye bir başlık atmaktan farkı olmayan başlıktır çalışan kadın başlığı. Çünkü çalışan kadının bir farkı yoktur. Ancak eğer bir farkı olduğunu düşünüyorsak ve bu kadınlar zorlanan kadınlarsa bunun tek sebebi aşırı cinsiyetçilik ve geri zihniyetlerin tuhaf cahilliğidir. Dünya ne zaman gerçekten bunların normal olduğunu fark edecek bilmiyorum.

5

Kendi ayaklarının üstünde duran kadındır.Ekonomik özgürlüğü olan kadındır.Ayrıca ev işleriyle işini idare eden tebrik edilmesi gereken kadındır.

5

Sayıları gitgide artan ve artmak zorunda olan güruhtur. Günden güne sayıları artar ve artmak zorunda kalmıştır. Kimi kadın kendi ister kimisi de mecburdur. Genelde yönetim kademelerindeki kadınlar sayıca oransal olarak az ve daha düşük ücretle çalışırlar

4

Güçlü kadındır oz güveni yuksek ve hedefleri olan kadindir yokluk ne ve elindekini nasil kullancagini bilen kadin

4

Toplumumuzda kadınlar çalışmaz diye bir yargı anlamış değilim ama son yıllarda gittikçe artıyor sayıları ve bu güzel birşey genellikle kendi ayakları üzerinde kalmayı seçen kadınlardan oluşuyor ve bunlara destek olmak lazim nasıl erkek çalışıyorsa kadında istediği zaman çalışabilir.Bunun ise toplumumuzda narmal karşılanmasi lazım ki sayısı artsin ve normal hale gelsin.

3

Ekonomik ozgurluguu elinde olan kadındır.kolunda altin bilezigi(meslegi) olan kadindir.

4

Çalışan bir erkek kadar normal bir insandir. Ayırmaya gerek yoktur. Kadininda çalışması en az erkeginki kadar normaldir. Çalışiyodur.

Çalışan Kadın ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.