4.2

internetten sipariş

önce - diğer kategorisine mehmetaliuyar ekledi.
26 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

artık birçok kişi mağazadan alışveriş yerine internet üzerinden alışveriş yapıp kapısına kadar getirilmektedir. bu bence yeni yaşam biçiminden çok spora olan ilginin ve evde kalmaya yöneltmekte olduğunu düşünüyorum

5

İnternetten alışveriş yapmak günümüz şartlarında çok kolay ve güvenli bir hale geldi. Hali hazırdaki deneyimli firmaların çoğu internetten sipariş ile ürünlerini satıyorlar ve müşterinin kapısına kadar getiriyorlar. 2018 yılı itibariyle internet alışveriş oranı %30 civarlarında. Yani satıcının her sattığı 3 üründen 1 tanesi internet siparişi.

5

Her şeyi artık internetten alıyoz marketlere gerk kalmıycak böyle giderse

5

Internetten her siteden sipariş verilmez, önce hangi site güvenilir diye araştırmak gerekir, internetten sipariş günümüzde artık çok yaygınlaştı daha kolay oluyor diye yerine gidip almaktansa sipariş veriliyor ama çokta güvenli bir yöntem değil diye düşünüyorum en iyisi internetten ürünü inceleyip yerine gidip almak daha mantıklı

5

internetten sipariş vermek demek insanların internette bulunan alışveriş sitelerinden kendilerinin istedikleri şeyleri almalarına denilir. internetten alış veriş yaparken kredi kartı ile yada kapıda ödeme gibi bir çok ödemem seçenekleri vardır.internetten en ço benim alışveriş yaptığım siteler trendyol koton hepsiburada lc wakiki gibi sitelerden alırım.

4

İnternetten sipariş günümüzde çok yoğunlaştı. Çoğu mağaza sanal hale geldi. Bencede kolaylık sağlıyor. Çıkıp mağaza mağaza dolaşmak yerine internetten dolaşıyorsun. Tabi giyinmeden de içimize sinmeyebilir ama bence olması gereken bir teknoloji. Hatta teslim süresini daha bir kısaltsalar daha güzel olacak. Aynı şekilde yeme içme. Neredeyse istediğimiz herşey elimizin altında arasak belkide bulamayız. İnternetten alışveriş kesinlikle gerekli ihtiyaç bence.

paylaş - şikayet
5

Küçük bir ilcede yaşıyoruz imkanlar çok kısıtlı olduğu icin cok uzun zamanlardir internetten kitap, kirtasiye, kiyafet, ayakkabi, ev esyasi ihtiyacimizi karsiliyoruz. Dikkat edilmesi gereken ilk şey sitenin guvenilir olmasi. 7-8 yildir kullanirim fakat henuz hic kargomdan salatalik cikmadi:) magaza magaza gezmektense ayahimiza gelmesi internet alisverisini cekici hale getiren diger bir yon. Ayrica cesitin fazla olmasi magazalardakinden cok daha ucuz olmasi interneti cekici hale getiriyor.

5

İnternetten alışveriş yapmak bence güzel birşey.Oturduğun yerden siperi veriyorsun muazzam bir olay.Bele bir de üşengeçsen tam senlik.Gelen ütün olmadı diyelim değişim seçeneğiniz var.Tabi alışveriş yaparken de yaptığınız sitenin güvenilir olmasına özen göstermek de gerekiyor

3

Sık sık yapıyorum ve şuana kadar hiçbir eksi yönüyle karşılaşmadım. Sanırım bunun alışveriş yaptığım sitelerin kalitesiyle alakası var. Binlerce site var ama yorumlar da var sipariş sayısı da var bunları incelersek zaten alınacak ve kullanılmayacak siteler ortaya çıkıyor.

3

Surekli alisveris yapiyorum ama dikatt etmek lazim

4

Genelde zamanında hızlı gelen fakat kargo ücretleri yüksek olan ama kolay gerçekleşen alışveriş modülüdür herkese tavsiye ederim

5

En son protein tozu sipariş ettim şuan sipariş üzerinde 23 gün geçti ve hala bekliyorum

4

Genelde kullandığım bir alışveriş yöntemidir. Avmlerde dolşatıktan sonra internette daha ucuza bulursam internetten alırım. Beden farklılığı genelde olduğu için ilk Avmlerde deniyorum.

5

Alternatif olarak çok nadir kullandığım bir durum ne kadar çok alışveriş yapımı olsada hala güvenebilmiş değilim.

5

Bazı siteler her ne kadar güvenilir olmasa da artık devir internetten sipariş devri. Kolaylıkla istediğimiz ürünlere ulaşılabiliyor. Bu sayede rahatlıkla alışveriş yapılabiliyor. İnternet alışverişlerinde dikkat etmenizi öneririm.

4

Günümüz de yaygınlaşan bencede çok güzel olan ve nereyse her yerde uygulamaya başlanmıştir daha kolay ve işiniz çıktığın da hemn sipariş verdiğiniz de eliniz altinda ama güvenilir sitelerden yapmaniz lazim sadece giysi bakımında kötü bazen üstünüze uymayabilir bn şahsen hayatta İnternetten almam. Çünkü görüp beğenmem ve denemem lazim.

5

Çok severdim yaa. Babam bile çok severdi birlikte izlerdik.

5

Gunumuzde artik her ihtiyacimizi internetten karsilayabiliyoruz ama bunun yani sira da alisveris yalarkende dikkatli olmaliyiz hem dolandiriclara karsi ( 2 defa dolandırildim ) hemde kaliteli esya almaliyiz (kulaklik aldim 2 gundur sol kulagim tikali ve halen tikali ) bu yuzden dikkatli olalalim arkadaslar.

5

Gunumuzde artik her ihtiyacimizi internetten karsilayabiliyoruz ama bunun yani sira da alisveris yalarkende dikkatli olmaliyiz hem dolandiriclara karsi ( 2 defa dolandırildim ) hemde kaliteli esya almaliyiz (kulaklik aldim 2 gundur sol kulagim tikali ve halen tikali ) bu yuzden dikkatli olalalim arkadaslar.

5

İnternetten sipariş günümüz teknolojisinin artmasıyla artık neredeyse herkesin yaptığı şeylerden biri haline gelmiştir. Dışarıdan satın almak yerine artık internet üzerinden satın alarak sipariş veriliyor çoğunlukla. Bu hem işlemleri kolaylaştırıp sınırsız bir ortamda istediğini bulmanı kolaylaştırıyor. Her yerden internetten sipariş verilmemelidir. Güvensiz ortamlar paranın boşa gitmesine neden olabilir.

3

Teknolojinin gelişi ile birlikte günden güne birçok şey değişiyor. Önceleri bir şeyler almak için bir sürü yol gitmek gerekiyordu oysa şimdi en ücra köşelerde bile marketler, alışveriş merkezleri var. Bu nedenle iş internete de yansıdı. Yerimizden hiç kalkmadan internetten tek tıkla bir sürü şey sipariş edebiliyoruz artık. Hiç gidip görmediğimiz ülkelerden bile ürünler alabiliyoruz.

5

Instagram, gittigidiyor, hepsiburada, aliekspres veya markaların online satış mağazalarından yapılan alışveriştir. Özellikle değişimi mağazadan yapmayı kabul eden firmalarda iş daha kolaydır. Bedeni olmasa ya da beğenmesen bile gidip mağazadan sorunsuzca değiştirebiliyorsun. Ama dikkat etmek lazım bilinmedik sitelerden alışveriş yaparak mağdur olan çok insan var. Örneğin ben bir kere kışlık kaban almıştım ama gele gele sweatshirt geldi. Neyseki çok pahalı değildi, bedeni de olmuştu, idare ettim.

paylaş - şikayet
5

Genellikle evden çıkmadan oturduğumuz yerden istediğimiz bir yiyecek veya giyeceğe mobil olarak ulaşabilmemız artık kolay geldi ve bir tıkla internetten sipariş vererek yapabiliyoruz. Tabi internetten alışverişin faydaları olduğu kadar sakıncaları da var özellikle güvenlik açısından bu yüzden alışveriş yaptığımız siteler hakkında bilgi edinin ona göre alışverişinizı yapın ki daha sonra üzülmeyin.

3

İnternetten alışveriş yapmanın avantajları da var dezavantajları da var. En büyük avantajı mağaza mağaza gezip kalabalıkta insanlarla uğraşmadan daha fazla seçeneğe yorulmadan ulaşabilmek. En büyük dezavantajı ise ürünün fotoğrafta gözüktüğü gibi çıkmaması.

5

ben internetten bulaşık makinesi, cep telefonu ,spor aleti ,kırtasiye malzemesi,giyim,elektronik eşya ,mutfak eşyaları,küçük ev aletleri kısacası market ürünlerinin bile çoğunu alıyorum.güvenli firmalar belli.hangisinde daha ucuzsa ondan alıyorum .bu güne kadar da hiç pişman olmadım

internetten sipariş ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.