3.5

Kasa Kuyruğu

önce - diğer kategorisine prensesvira ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ne zaman acil bir işim olsa o kasa hep dolu oluyor. Ne zamanda canım sıkılsa alışverişe gitsem nedense bütün kasalar bomboş oluyor. Hep düşünüyorum bu kasaların benimle ne alıp veremediği var. Gerçekten kasa kuyruğun da beklemek çok sıkıcı. Ya sıra bir türlü gelmez bize tam geldiğinde o kasiyer çaya çıkar yada kasa tam sıra bize gelir arıza yapar. Kasalar insanlara neden bu kadar karşı diye düşünmeden edemiyorum açıkcası.

4

kasa kuyruğu insanların alışveriş yaptıktan sonra kasalarda ücretlerini ödemek için giderler vede buralarda kalabalık olur vede insanlar kuyruk oluştururlar burada oluşan kuyruğa kasa kuyruğu denilir.kasalar bir çok yerde de vardır mesela mağazalarda kasalarda da marketlerdeki kasalarda da kuyruklar olabilir.

4

Kasa kuyruğunda beklemeyi hiç sevmem ama benden daha az eşya alanlar varsa onlara öncelik tanırım

3

İnsanı geren ve bazen vaktini çalan şeydir kasa kuyruğu. Özellikle de hızlı olmaya çalıştığımda kocaman bir kuyruk oluyor kasada. Genelde boş oluyor ben kasaya gidince doluyor bence. Nedense ben hep öyle hissediyorum. Heleki Migros gibi yerlerde o kuyruk bitmiyor bazen. Kasada çalışan da ağır ise işler bitmiyor.

1

Genelde ekmek sıralarında olur beklemek çok acıdır kuyruğu gördüğünüzde ufak çaplı kalp krizi geçirirsiniz fakat o sıraya girmek zorundasınızdır.

5

Kasa kuyruğu alışveriş yapılan ortamda çok insanın olması durumunda ortaya çıkar. Bazen uzun kuyruk olabileceği gibi kısa da olabilir. Alınan şey azsa vazgeçmeye bile neden olabiliyor birkaç kez satın almadan çıkmama neden olan bir olaydır.

2

Genellikle alışveriş yaptığım yerde kasada bir kuyruk gördüğüm zaman gözüm.korkar ve elimdeki ürünlerin ihtiyacım olup olmadığını sorgulamaya başlarım sırf o kuyrukta sıra beklemeye değer mı diye. Eğer değer diye düşünürsem saatlerce olsa yine beklerim.

Kasa Kuyruğu ortalama puanı 3.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.