3.0

Gürültülü çalışan saat

önce - ürün kategorisine Rabiakzl ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Gürültülü çalışan saat özellikle gece uyunacağı zaman insanı sinir eden bir eşyadır. Gürülyülü çalışan saat çalışırken çok fazla ses çıkarır ve özellikle ortamda az ses varken daha çok rahatsız edici bir hal alır.

5

gürültülü çalışan saat demek bir saatin bazı sebeplerden dolayı çalışırken ses çıkarmasına denir.bizde de bire zamanlar vardı markasını hatırlamıyorum ama çok ses çıkarıyordu saniyesini uyurken sanki beynime işliyordu uykudan ara sıra uyanıyordum onu sayıyordum bir süre dinledikten sonra yapılmadığı için atmıştım şimdiki çok iyi bir saat.

3

Gecenin sessizliğinde ki tiktak sesleri sanırım hepimizin uykusunu kaçırmaya yetiyor. Ben yatak odası değil ev de saate karşıyım. Zamanla boğuşurken anı kaçırdığımızı düşünüyorum. Bu yüzden evimde saat yoktur. Ama gittiğim bir yerde gece kalmak zorundaysam ilk önce odada saat varsa onu çıkarmalarını rica ediyorum.

Gürültülü çalışan saat
2

Gece uyuyacağım zaman sesi batan alet. zaten zor uykuya dalıyorum bi de o tik tak yaparak iyice uykumu kaçırıyor

3

Psikoloji ögrencisi olarak bu duruma şöyle yorum yapıcam eğer OKB li bir hasta iseniz bu durum sizi çileden çıkarabilir.

3

Bence sakalli.kirli sakal hem de .yakisiyor yakisana valla

3

Özellikle geceleri beynime sanki bir ok atiliyormus gibi rahatsız ediyor duymamaya çalıştıkça daha da rahatsız ediyor.

3

Gürültü ile çalışan bir saat benim bu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biridir. Özellikle uyuduğum odada tiktak sesleri çıkaran bir saat olduğu zaman dayanamıyorum. Kuzenimin evinde kaldığımda daima odadaki saati duvardan çıkarıyorum. Çünkü özellikle geceleri tik tak seslerini beynimin içerisinde çıkarıyormuş gibi geliyor.

Gürültülü çalışan saat ortalama puanı 3.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.