4.4

Çukurova Üniversitesi

önce - mekan kategorisine littleglasses ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Adana'da bulunan köklü bir devlet üniversitesi. Orada Yüksek lisans yağmayı düşünüyorum

4

Türkiye'nin en büyük illerinden biri olan Adana'nın en büyük ve gelişmiş üniversitesidir. Aynı zamanda Türkiye'nin de en köklü üniversitelerinden bir tanesidir, Seyhan Barajı ve Adana'nın en güzel ormanlarının arasında konumlanmasıyla mükemmel manzaralara sahip üniversitedir. Şu sıralar ise bir çok yeni bina inşa halinde gözlemlenebilmektedir. Ulaşım ise üniversitenin konumdan dolayı biraz zordur, şehrin merkezine olan uzaklık ise 15 kilometredir.

4

1973 yılında Adanada kurulmuş bir devlet üniversitesidir.Seyhan golü tarafına 20 bin dekar üzerine kurulmuş manzarası ile öğrenciler için harika bir doğal alan olarak ilgi çekici bir yere sahiptir.

5

Üniversiteden sonraki hayatınızda çok arayacağınız ve özleyeceğiniz hayatınızın bu en güzel yıllarında geri sayımın başlamış olduğu gerçeğini aklınızın bir köşesine sıkıca tutturun ki çıkamasın ve Türkiyede’ki en güzel kampüslerden bi olan bu kampüsün çimenlerinde yayılıp hayatın tadını çıkarın...

5

Çukurovaya giden insanların bence 3 gidiş nedeni vardır.
1.soğuktan bıkmış biraz Adananın 50 derecesinde kendimi yakayım diye düşünüyordur. 2.Üniversitenin akademik başarısını duymuştur. 3.ise arkasındaki muhteşem Seyhan nehri manzarasını devamlı izlemek için gitmiş olma ihtimali çok yüksektir.Ben çukurovada da okumuş biri olarak ve memleketim olduğu için ordaki samimiyeti hiç bir yerde bulamayacağınızı düşünmekle kesinlikle tercih listeme eklemenizi tavsiye ederim gidin görün eminim ki aynı duyguları paylaşacağız.

5

Seyhan nehrine bakan harika manzarası olan adananın ve Türkiyenin göz bebeği olan üniversitelerden bir tanesi

4

Tartışmasız turkiyenin en iyi kampuslerinden biridir. Avrupai bir havası vardir. Giden bir daha gitmek ister

5

Her gün göl manzarası ve dünyadaki tek set üstü yoldan geçerek ormanlık alanlar içerisinde eğitim göreceğiniz bir alan. Üniversitenin kampüsü çok geniş alana yayılmış durumda ve öğrenciler için mükemmel eğitim imkanları sunmaktadır. Gelen öğrencilerin pişman olacağını zannetmiyorum sonuçta Adana gibi sıcak memleketin insanlarına emanet olacaklar. Ha bir de otobüs kalabalığı sıkıntılı biraz.

1

gitmedim ama nalatılanlara göre baya baya iyi olan bir yer

Çukurova Üniversitesi ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.