4.1

Burçların kişiliğe etkisi

önce - diğer kategorisine elifk91 ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Her ne kadar inanmayanı çok olsa da, saçmalık olduğunu düşünse de burçların kişiliğe etkisi çok fazla diye düşünüyorum

5

vallahi haklısın kardeşim ne diyim kardeşim her kelimenin her satırı doğru

5

burçlar insanların beynini etkilerler. insanların duygularını etkiler düşüncelerini.insanların kontrollerini düşünme yeteneklerini çok iyi bir şekilde problemleri çözebilmelerini etkiler.bunlardan başka bir şeyi de yok bence yani burçların bir insanın geleceğini göstermek gibi bir işlemi yoktur.

5

ya o değilde galiba gerçekten karakteri etkiliyor burçlar en azından bence öyle

4

Burçlara inanan bir kişi değilim ama bazı burçların karakteristik özellikleri vardır. O burca sahip olan kişilerin ise o karakteristik özelliğe sahip oldukları söylenir. Örneğin başak burçları çok düzenli ve temizdir, ikizler burcu çok kararsızdır gibi. Bir kişi bu karakteristik özellikleri taşıdığında onun burcunun kişiliğine, karakterine yansıdığını söylerler. Ama bunların genel ifadeler olduğunu ve bütün insanları kapsadığını düşünüyorum.

5

Bence gerçekten kişiliği etkiliyorum belki doğdum sırasındaki yıldızların etkisi sanırım enerji veriyor

3

Ben şahsen burçların kişileri çok fazla etkilediğini düşünmüyorum. Buna rağmen tamam ben inanmıyorum da diyemem. ancak bazı insanların şu burç aldatır şu burç çok sever gibi söylemlerini çok saçma buluyorum. Her insanın karakteri farklıdır yaptıkları seçimlerle farklıdır. Bunlar tamamen o kişi o burç olduğu için olmaz.

4

İnsandan insana çok ya da az etkisi olur. Ama olur mu olur.

Burçların kişiliğe etkisi ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.