4.5

geceleri benim gibi uyuyamayan varmıdır uykusuzluğun çaresi nedir

önce - diğer kategorisine NightQisw ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Gözlerinizi hiç durmadan 2 dakika boyunca kırpmak gözleri yorarak çabucak uykuya dalmanızı sağlıyor.tavsiye ederim.

4

Uyumak için bence ilk önce telefondan elektronik aletlerden uzak durmak gerekli. Uykumu getiriyor diyoruz ama aslında getirmiyor. O yüzdne bunlardan uzak durmak önemli. Kendinizi dinlenip uyumanız gerektiği düşüncesine hazırlamanız da çok önemli. Aynı zamanda düzensiz bir hayat, düzensiz sabah kalkışları ve dengesiz beslenmede uykusuzluk. Yada uyku problemine sebep olabiliyor.

5

ben her hangi bir sorun yaşamıyorum ama saat bire kadarda uyumuyorum uyumak istemediğimden uykum gelmediği için değil ben yatar yatmaz uyuyorum ne olursa olsun da kalkmayarak ta uykumda kaçmıyor.bence yatmadan önce biraz spor yaparak uyku gelebilir.bazende süt içerek uyuyanlarda vardır.

5

Geceleri uyku sorunu yaşayan birçok insan vardır. Bunun sebebi kişinin kafasının çok dolu olması olabilir ya da bazı durumlarda hiçbir sebep olmayabilir. Kişinin kendisine bir uyku düzeni belirlemesi gerekir. Çünkü uyku uyunmadığında kişi gerçekten kötü bir duruma gelebilir. Bazen ben de zorlansam da kendimi uyumam gerektiğine ikna ediyorum.

geceleri benim gibi uyuyamayan varmıdır uykusuzluğun çaresi nedir ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.