4.8

Pet şişede depozito

önce - diğer kategorisine Puzzle ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Az önce Pet şişe getirene kontör yükleme yapılacağına dair son dakika haberi aldım. Geri dönüşüm de bilinçlenme için atılmış bir adım, bakanın sözleri bana klasik geldi (amacımız çocuklarımıza gelecekte....) ama uygulanabilmesi taktirde faydasını göreceğimiz düşünüyorum.

4

Umarım böyle böyle yayılır. Çünkü mükemmel bir geri dönüşüm döngüsü başlat. Daha az plastik tüketimi, daha çok geri dönüştürülen materyal. Rüya gibi. Kapaklarla başladık, umuyorumki her konuda geri dönüşüm desteklenir. Hem meta üretiminden tasarruf hem hammadde alımından hem enerjisel tasarruf hem de doğa koruması. Bir durumu değiştirmek aslında bu kadar kolay. Tek bir iş bir sürü yarar

5

petşişeler de depozito insanların almış oldukları plastik malzemelerin bir yere iade edilerek onun karşılıklarında para yada başka bir şey almalarıdır.önceden içki yada süt şişeleride iade edilir vede paraları bir miktarı geri alınırdı şu anda da gelmesi bence çok iyi bir şey olacak ama poşet gibi olmasın.marketlere yarısı gibi verilmesin.

5

pet şişede depozito geeri dönüşüm ben eskiden mavi kapak topluyordum çokta araba alıp kardeşleimizi sevindirdik

Pet şişede depozito ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.