3.0

Erkeklerin Saçma Davranışları

önce - kişi kategorisine yasemin0707 ekledi.
3 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

İlk başta her şey yolunda gider,masallar da gibi hissettirir aşkı. Sonra bir bakarsın o verdiği mutluluk havalara uçuran ilgisi,şefkati bir an da biter. Ne oldum demeye kalmadan bırakıp gider. Sende öyle arkasından baka kalırsın. Onun umurunda bile olmaz neden biliyor musun? Çünkü o kalıplaşmış laf gelir bu davranışından sonra "ben erkeğim,ben her şeyi yaparım,hayatımı yaşarım". Bazı erkekler de vardır ki öyle bir sever ki herşeyden sakınır ama kız anlamaz. Bazıları da vardır ki, kendine iyi bak ve seni sevdiğimi unutma deyip çeker gider. Ayrıldı mı yoksa küstü mü bilinmez.

3

Aciklanamayan bir durum . bir gun iyiyse bir gun kotu sanirim psikolojik sorunlari var tam cozulememekle birlikte bir kac cozum yolu olduguna inaniyorum

3

Ben bazı davranışları yalnızca erkeklere özel ya da kadınlara özel olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenle erkeklerin saçına davranışları ya da kadınların saçma davranışları olamaz. Eğer birilerinin saçma davrandığını düşünüyorsanız bu onlar erkek olduğu için değil. Tabii eğer böyle bir durum varsa ve onlar da o davranışlara sırf erkek olduklarını yapıyorlarsa işte bu fena bir cinsiyetçilik ve cahilliktir.

Erkeklerin Saçma Davranışları ortalama puanı 3.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.