4.6

Tükenmez kalem

önce - ürün kategorisine SSTD ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Bir sonu vardır tükenir ama genelde tükemdiğini görmeden kaybederiz

5

Tükenmez kalem günlük hayatta en çok kullanılan kalemdir. Adı üstünde tükenmez kalem.

paylaş - şikayet
3

Kalem çeşitlerinden biridir, yazı yazımında kullanılır. Farklı renkleri, çeşitleri ve içerikleri bulunmaktadır. Genellikle kırmızı ya da siyah olarak tercih edilir. Resmi işlerde en çok kullanılan kalemdir. İmza atarken tercih edilir. Silinmesi zordur ayrıca bazı durumlarda ıslanınca yayılabilir.

4

Tükenmez kalem ucundaki bilye sayesinde sürekli akıcılığı olduğundan ve yaklaşık 2-3 kilometre uzunluğunda çizgi çizilebildiği için adına böyle söylenmiştir. Günümüzde en çok kullanılan kalem çeşidi olmuştur. Farklı renk ve kalınlara sahiptir.

5

Tükenmez kalem, adıyla çelişen kalem türüdür. Tükendiği halde adının neden "tükenmez" olduğu çocuk ruhların arayıp da bulamadığı cevaplardandır. Kurşun kalemin kalemtraşla açılarak fiziki olarak tükenmesi nedeniyle bu isim verilmiştir muhtemelen.

5

Tükenmez kalem tükenmez diye alıyoruz adı üstünde ama çok erken tükeniyor nedense ama tükenmez kalemle yazı yazması güzel oluyor, seri bir şekilde yazımı var, tükenmez kalemin her çeşit renkleri satılıyor kırtasiyelerde

4

Tükenmez kalemin yapılmasındaki amaç astronotların uzayda yaşanabilecek sorunları minimuma indirmek için yapılmıstır kursun kalem kırıldığında mermi etkisi yapacagı için elektronik aksama zararı engellemek amacı ile

5

tükenmez kalem içerisinde çeşitli renklerde boyaların olduğu mürekkeplerin konduğu uç tarafında da bir demirin uç tarafında bilye olan vede mürekkebi de sıvı bir durumda olması sebebi ile bilye sayesinde yazmak istediğimiz yere akıtan bir kalemdir.bu kaleme tükenmez kalem denmesinin sebebi bu kalam ile kilometrelerce bir çizgi çizilebilmesidir.

5

Adı tükenmez olup tükenen kalemdir kendisi ne çektik acil durumlarda yazmayınca...

Tükenmez kalem ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.