4.8

Torku gıda

önce - kurum kategorisine Gülkurusu ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Torku Konya da kurulmuş yerli bir gıda firmasıdır .Ürünlerinin tamamı yerli hammadeyle ve sağlıklı üründür.Gıdaya ve ekonomiye katkısı çok büyük fakat benim hoşuma giden bir şey dahavardır.Konya yolunda yol kenarına uzunca bir mesafeye ağaçlandırma yapmıştır bu firma.

5

Glikoz ve yapay şeker yerine şeker pancarından ürünlerini üreten gıda firması.

5

Torku şeker fabrikaları özellikle nerede ise yüzden yüz yerli ve Ülker ETİ gibi firmalar ilemyarışacak güçte olan yerli.firmadır. ben baya ürününü aldım ama ürünlere.p şekerli.şwkwe bedava herhalde. Baya Bşr bisküvi ve çikolata üretti.

5

Tadıyla olsun yerli üretimi ile olsun kaliteden ödün vermeyen, gerçek anlamda çocuklarımıza güvenle yedirebileceğimiz ürünleri sağlayan Konya menşeili firmadır.Ülkemizin bu tip firmalara daha çok destek vermeleri sanayi ve kalkınma açısından yararlı olacaktır.

5

Torku Konya'da kurulmuş bir yemek şirketidir. Bu şirket içerisinde bisküvi, çikolatadan tutunda sucuk, yoğurt gibi ürünlere kadar neredeyse her şey üretilmektedir. Torku markasının amacı katkı maddeleri kullanmadan çocuklar ve ebeveynleri için sağlıklı hazır ürünler hazırlamaktadır. Çok sevilen ve satılan birçok ürünün sahibi olan bir şirket. Ürünleri genel olarak çok pahalı değil ancak çok ucuzda değil.

5

Torku gıda ürünleri katkı maddeleri içermeyen, kendi ürünlerimiz olduğundan, içeriği doğal katkısız güvenerek yiyebileceğimiz tadıda içeriği gibi lezzetli ürünlerdir

Torku gıda ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.