4.6

Köri soslu tavuk

önce - ürün kategorisine duyguonerr ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hayır diyemiyeceğim vazgeçilmez yemeklerimden biridir.

5

Çok sevdiğim Bşr lezzet idi ilk defa tavada tavuk adlı yerde emiştim daha sonra lokanta ondaki lokantada evimin yakınındaki Bğyğk AVM' de bvar kötü yapan da var iyi yapan da.

4

Mükemmel olur yanına da pilav, ayran... bir ara https://tarifalpisir.com adresinden tarifini almıştım...

4

tad olarak açken güzel güzel yenilebilecek bir yemektir ama köri soslu ramen veya noodle da iyidir tad olarak aynı deildir ama güzeldir çorba kıvamında

4

Güzellll herkes sevmez köri sos ama ben seviyorum makarna tavuk zaman zaman yerim.

paylaş - şikayet
5

Yani birçok kez deneyip sevmeye çalıştım fakat bir türlü köri sosunu sevemedim. Tadı pek damak tadıma uygun değil. Bir tat ya tatlı olmalı ya tuzlu bana göre. Köri sos ikisinin arasında bir tat olduğu için alışamadım bir türlü.

5

tavuk güzelce temizler sonra pişirceğiniz tencereye koyarsanız pişmeye yakın köri sosu atar sınız oldu size köri soslu tavuk

4

Köri soslu tavuk soğan, kırmızı biber, yeşil biber, sıvı yağ, tereyağ malzemeleri ile yapılır. Jülyen doğranmış tavuk parçaları sotelenir. Soğan, biber eklenir. Köri sos eklenir. Tavuk kavrulduktan sonra baharatlarla sotelenir. Kapağı kapatılır, kısıkta biraz pişer. Ve afiyet olsun. Oldukça kolay ve lezzetli bir tarif.

5

Köri soslu tavuk Tavuk dünyasının menüsünde bulunan çok lezzetli bir yemektir. Fakat o kadar para harcanmadan evde kendinizde aktardan bir körü sosu olarak hazırlayabilirsiniz. Bazı kişilerin damak zevkine uymasa da birçok kişi tarafından iştahla yenilir.

Köri soslu tavuk ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.