4.6

İnternetten dizi izlemek

önce - websitesi kategorisine Gürcan ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Özellikle yabancı diziler son yıllarda İnternet üzerinden çok fazla izlenir oldu. Televizyonlarda kendisine uygun dizi bulamayanlar bu arayış içine girdi ve çok yaygınlaştı. Herke kendi zevkine uygun olanları bulup izlemeye, yakınlarına tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor...

5

internetten dizi izlemek çok iyidir birde normalde kaçırılan dizileri de izlemek çok kolaydır özellikle de youtubede izlerim bir çok dizinin nerede ise tüm bölümleri vardır.mesela komedi dizilerinin nerede ise hepsi kanallarda lan dizilerin hepsi vardır.

5

Evet izlerim ben de. Özellikl yutuptan avrupa yakası , tolga çeviğin eski programları, alemin kralı türk malını falan izliyorum. İyiki var internet ya yoksa nasıl izleyecektim tekrarlarını..

5

İnternetten dizi izlemek benim de uzun yıllar yaptığım bir erkinliltir. Hala da dizilab dizibox gibi internet sitelerinden yabancı dizilir indirip izlerim internet ğzerindne akıllı telefonlar ile çok prwtik oluyor.

3

Sinir bozucu diziden cok reklama maruz kaliyorum ve odaklanamiyorum izleyecegim diziye veya filme

5

kişiden kişiye göre deişen ama genelde casa da la papel gibi dizilerin izlendiği bir platformdur kişiden kişiye farklı zevkllere hitap eder

4

Televizyon izleyemeyen yurtta kalan öğrencilerin, televizyon sevmeyen insanların, türk dizisi sevmeyen insanların ya da bunun gibi durumlarda olan insanların yaptığı şeydir. İnternette bugün birçok dizi vardır. Sadece yabancı dizilere değil türk dizilerine de ulaşmak oldukça kolaydır. Ben de internetten izliyorum.

İnternetten dizi izlemek ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.