4.0

İğne olmak

önce - diğer kategorisine SSTD ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Hasta olursun iğne yaparlar serum takılırken iğne yaparlar.

paylaş - şikayet
4

Çoğu insanın korktuğu bir durumdur ama sağlık açısından bazen yapılması gerekir şırınga içinde ki ilacin insan vücuduna yollanmasidir.

3

İğne olmak birçok insanın korktuğu bir şeydir. Çünkü insanın etine çok ince bir şeyin girmesi çok tuhaf bir histir ve birçok insanın da hoşlanmadığı bir durumdur. Bu nedenle ben sevmem. Beni her seferinde çok geriyor ve çok tuhaf hissettiriyor. O nedenle kimsenin seveceğini sanmıyorum. Bebekleri dahi çok çılgın ağlatıyor.

4

Günlerce ilaç içmek yerine iğne tercih edilmeli. Çok kısa sürede etkili oluyor. Çoğu kişi korkuyor ama bir saniyelik bişey hasta yatmaktansa iğne vurulmak mantıklı. Hastalıktan daha çok acı vermez sonuçta.

4

İğne olmak, hasta olan kişilerin ağrışarını ve rahatsızlıklarını dindirmek veya azaltmak için yapılan bir uygulamadır. Şırıngayla vücuda kalça veya bacaktan bir ilaç zerk edilir ve bu ilaç kişinin rahatsızlıklarının azalmasına yardımcı olur. Genelde çocuklar iğne olmaktan çok korkarlar.

5

ben iğneden çok kokardım belimden ahatsızlanınca 30 adet iğne yemek zorunda kaldım insan bu hayatta herşeye alışıyoda yokluklara alışılmıyo beya

4

Asla korkmadığım ve ilaç içmekdense tercih ettiğim tedavi yöntemi. etkisi haplara göre çok daha çabuk oluyor. benim gibi sabırsız insanlar için çok iyi. Tabi ki çekinen yada korkanlara da saygı duyuyorum bu tercih meselesi. benim tercihin hap yerine iğne olmak.

4

İğne olduktan sonra sonuca daha çabuk ulaşıldığını düşünüyorum. İlaçlarla surunmektense ol ve kurtuldan yanayim :)

3

"İğne olmak" yanlış kullanılan bir söz dizisidir. Aslen "iğne yaptırmak" olarak kullanılması gerekir. İğne yaptıran kişi, iğneyle dönüşmediğine göre bu söylem de yanlıştır.

5

Igne yapılmak ilk iğne yapıldığı zaman ilkokulda hatırlıyorum öğretmen bugün doktorlar iğne yapmaya gelecekler demişti ve ben çok korkmuştum hiç unutmuyorum o günü ondan sonra yapılan iğnelerden o günkü kadar korkmadım

5

iğne olmak insanların yada hayvanalrın bazı hastalıklara karşı olarak bağışıklık kazanmalarına yarayan vede bu hastalığın mikrobu da kullanılarak hazırladığımız bir tür eriğiktir bunu genelde kaslarımız dan yaparlar .aşı olmakta insanların bir çoğunun korktukları bir şeydir bir ince demirin insanların derisinde içeri girerek canlarının yanması korkutur.

5

Benimde çok korktuğum ve küçükken yaotiklarinda kolunda iğne kırıldı belki ondan. Hastalıklar korunmak veya bağışıklık sistemi icin olur ve hasta olduğunuzda igne yaparlar virüsleri öldürmek için serum yapılırken de igne yapılır çoğu kişinin korktuğu bir durumdur.

İğne olmak ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.