4.0

Tecrübe ve kazık

önce - diğer kategorisine No-name ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Tecrübe yediğimiz kazıkların bileşkesidir aslinda.
Eger bilmedigin birseyi yapiyorsan ticaret gibi bir sekilde kazik yiye yiye ilerliyosundur
Dikkatli olunabilir fakat istediginiz kadar dikkatli olun bu kacinilmaz birsey bence

3

Tercübeyle sabir kazık yeme işlemi genelde doğru insanların başına gelir sen bağrına basarsın o serbest kalan kollarıyla seni deşer insanlar belki biz de dahil çok fena aman aman.. En sonunda tercübeli cıkıyorsun da işe de yaramıyor.

paylaş - şikayet
3

Tecrübe bir olay sonucunda edinilen bilgilerdir. hayatta yaptığımız ve doğru ya da yanlış her şey bize tecrübe kazandırır. Kazık dediğimiz şeyin ise mecazi anlamda düşündüğümüz zaman kazık yemek ya da kazık atmak şeklinde kullanılır. Anlamı ise basitçe birine ihanet etmek ya da birinden ihanet görmektir. Bu nedenle tecrübe ve kazık aslında bir arada bulunan şeylerdir. Çünkü ihanete uğradığınızda yaşadığınız olaylardan tecrübe edinirsiniz.

4

Tecrübe yaşanan bir olaydan ders çıkarılması ve ona benzer bir olayla tekrar karşılaşıldığında daha dikkatli davranılmasıdır. Kazık ise insanın en yakınlarından yediği hiç beklemediği darbelerdir. Bu darbeler insanı çok büyük bir duygusal boşluğa sokabilir ama zaman geçtikçe bu anılar onun için sadece tecrübe olarak hatırlanır.

4

Hayatımızda yediğimiz kazıklar sağlıklı düşünebilen bir insansak bize tecrübe ve ders olur. Yani tecrübe ve kazık aslında birbiriyle bağlantılıdır. O yediğimiz kazık edinilen tecrübe sayesinde daha çok dikkat edilip ne yaptıysak bir daha yapmamaya özen gösteririz.

Tecrübe ve kazık ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.