3.4

Boş Akbil

önce - diğer kategorisine Overland ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Çok üzücü bir durum öEllikle ıtubüste bitmesi ve şnsanlardan istemek hep sorun çıkar

4

net hüzünlü durumdur ya hele birde boş olduğunu binince hatırladıysan ve inemeyecek kadar geç kalmışsan ve başkasından istemeye çekiniyorsan.

5

Başkasından istemek zorunda kalmak da ayrı bir kötü, insanlar sanki canını istemişsin gibi bakıyor çünkü

4

Burda pek mantık çalışmıyor.Kuralları farklı bir ortam galiba bizde bu yüzden burayı seviyor ve eylencrli buluyoruz.

1

çok kötü birşey bıde bizim burda nakit binişler daha pahalı akıt bınışte öğrencı tam da fark etmıyor o an otobusten ınsemmı acaba duygusu ve ben o odedgm nakıt para ıle bır kere daha bınerdım uzuntusu

3

Çok köyü bir his herkesin içinde rezil olduğun o an herkes susar ve sana bakar...anlatılmaz yaşanır

3

Çok kötü bir durumdur. Özellikle İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız çok sıkıntı. Belediye otobüslerinde ne yazık ki para geçmediği için akbilin boş olduğunda kimse vermiyor bazıları benimki aylık diyor bende de yok diyor ya da cevap bile vermiyorlar. Hele ki öğrenci için çok kötü durumdur.

3

Rezil bir durum. Seni resmen herkesin içinde rezil ediyor.

5

Öğrencilik dramıdır. Boş Akbil seni yarı yolda bırakır. Sulu dereye götürür susuz getirir. Bir Dr çok şapa bir yerde ve az otobüs geçiyor ise tamam bitin. Csbind paran olsun olmasın rezilşik.çekersin hele de kimse asmaz is Adana tamam hayattan bez.

3

Rezillik hele ki bir de toplum içinde boş diyorsa yer yarılsada içine girsem diyorsunuz

4

kötü ana denk gelmiş bir yolcunun gariban gibi herkese bakıp akbiliniz varmı diye sormasıyla akbilinizdeki parayı elinize almanızıdır

3

Eğer kötü bir ana denk gelmiş ise kötü bir hissiyat yaratabilir. Bu nedenle önceden boş olup olmadığını kontrol etmek ve tedbirli olmak gerekir. Bazı insanlar bunun rezillik olduğunu düşünebilirler aynı şekilde hiç çekinmeden bir başkasından rica edebilen insanlarda bulunmaktadır. Yine de her şekilde kötü bir durum.

Boş Akbil ortalama puanı 3.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.