4.2

Rimel sürmek

önce - ürün kategorisine Arda01 ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Rimel sürmek, bayanların kirpiklerini daha gür gösterdermek için yaptıkları makyajın bir parçasıdır.

3

Rimel sürmek kirpikleri daha gürleştirdiği için kirpiklerini daha uzun ve gür göstermek isteyen insanların uyguladığı bir yöntemdir. Makyajın en temel parçalarından biridir. Hiç makyaj sevmeyen insanların bile rimel sürdüklerini biliyoruz. Çünkü makyaj yapmak gibi sayılmıyor pek. Çünkü öyle çok belli de olmuyor.

5

Rimel sürmek ile rimeli doğru şekilde sürmek arasında farklar vardır, rimeli doğru sürmek, sürerken kirpiklerin dip kısımlarından başlayarak uçlarına doğru nazik bir şekilde sürmek gerekir

3

Kirpiklerinizi en erken zaman da kaybetme sebebi. Ama maalesef rimelsiz de olmuyor. En önemlisi rimelinizi yatmadan hafif hareketler ile temizlemek.

5

rimel demek kadınların kirpiklerini daha uzun göstermek için kıvrık göstermek amacıyla kullandıkları uç tarafı fırça olan vede birazda yağlı olan sürmelere denilir.rimel önce üst kirpikte başlar kirpiklere sürülmeside kirpiklerin en dip bölgesinden başlanarak sürülür.vede kirpiklerin en ucuna kadarda gider.ondan sonrada alt kirpik sürülür.

4

Rimel kullanımı aşırı uygulama yapmadan mutlaka ve mutlaka akşam yatmadan yıkanmalı yoksa sabah yüzünüzde dökülmüş bir kaç kirpik görmeniz muhtemel Rimeli özellikle uç kısımlara sürülmeli dip kısımları doğal bırakılmalı benim tavsiyem

4

Rimel kirpiklere şekil ve kalınlık verme amacıyla kullanılır. Rimel sayesinde kirpikler daha uzun ve kıvrık gözükür. Farklı renklerde rimeller vardır. Makyaj renginize uygun renkte rimel kullanabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz eğer alerjiniz varsa ona uygun ürünler almanız gerekiyor. Göze yakın olması sebebiyle alerji ye maruz kalabilirsiniz.

3

Güzel ve dikkat çekici gösterir ama temizlemesi çok itici aktıgındaki görüntüde ürkütücü.

4

Rimel sürmek bir makyajda olmazsa olmazlardandır. Rimel gözleri daha belirgin hale getirir ve kirpikleri fevkalade güzelleştirir. Sürmesi kolaydır fakat bulaştığı zaman silmesi biraz sıkıntıdır.

3

Rimel sürerken çok yavaş uygulanmalı ki etrafa değip makyajı mahfetmesin

4

Her geçen gün makyaj malzemeleri artıyor bir taneside fimel. Rimel ise daha çok dikkat çekmek ve gözlerini ön plana koymak için yaptıkları ve kirpikleri belirgin hale getiren bir şeydir farklı renkleri vardır ve makyaja göre veya kişiye göre renk seçebilirler kolay sürülen ama zor çıkan bir zahmetli bir iştir.

5

Rimel sürmek kadınların kirpiklerini daha dolgun ve uzun göstermek için yaptıkları göz makyajının bir parçasıdır. Asıl adı maskaradır rimel de bir maskara markasıdır ancak ilk çıkan ve en çok kullanılan maskara markası rimel olduğu için zamanla rimel kelimesi bütün maskaralar için kullanılan bir kelime haline gelmiştir. Rimel kadınların en çok tercih ettikleri makyaj malzemeleri arasında yer almaktadır. Sürekli rimel sürmekle uğraşmak istemeyen kadınlar için günümüzde ipek kirpik isimli bir uygulama yapılarak rimel sürmeye duyulan ihtiyaç ortadan kaldırılmaktadır.

5

Siğer makyaj malzemelerinin kullanımında olduğu gibi rimel sürmek de biraz ustalık ister. Fırça doğru kullanılarak kirpiklere dolgun, uzun ve kıvrık bir görüntü verilebilir. Genellikle siyah renkte olsa da farklı renklerde de rimeller bulunur piyasada.

4

Bence eyleyner daha kolay hem daha pratik ve kolay ben daha çok seviyorum

Rimel sürmek ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.