4.5

Organ bağışı yapmak

önce - diğer kategorisine makyajli1kiz ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Organ bağışlamak çok güzel bir şey bence insanlara bunun öneminin çok iyi anlatılması gerekir herkesin organ bağışlaması iyi olur karşındakinin şansları sevmese de onların çocuklar için en azından bağışlanması.

3

Bence cok onemli bir konu
Cunku oldukten sonra organ bagisi yapmak cok mantikli belki baska bir insanin derdine derman olacaksin ve onun icin dunya daha guzellesicek ve belki bundan dolayi da sevap hanene birseyler yazilabilir
Kisacasi her turlu kazancta olacaksin

4

Organ bağışı kişinin hayattayken ya da öldükten sonra ailesinin izniyle organlarının ihtiyacı olan insanlara bağışlanmasıdır. Bazı ülkelerde her vatandaş doğar doğmaz bir organ bağışçısı olur. İnsanların bu konuda daha bilinçli olması gerek çünkü zaten öldüğümüz bir noktada organlarımız neden bir başkasına hayat vermek yerine toprağın altında çürüsün?

5

Eğer sağlıklı bir bünyeye sahipsen kesinlikle yapılmalı! Bir can giderken kim bilir kaç can hayatta kalacak, onu yaşatacak. Bir umut demektir! Bence herkesin organı bağışlanmalı!

5

Oldukça mühim bir meseledir. Çoğu din alimi adı altındaki insan bu olayın iyi olmadığını düşünüyor olsa da olaya kalbi olarak baktığımda bunu yaparsam dünyadan gitmeden son defa bir işe yarayacağımı bilir ve mutlu olurum. Dilerim organ bağışı insanların gözünde bu kadar büyütülmekten çıkar ve insanlar bu konuda biraz bilinçlenirler. Böylece dünyadan yolculukları sırasında birkaç insanı yaşatabilmenin onuru ve gururu ile gözlerini rahatça kapatırlar.

4

Üniversitede açılan Kızılay standına gidip aniden tüm organlarımı korneama kadar bağışladığım en güzel kararlardan biridir. Öldükten sonra bize hiçbir fayda sağlamayacak organlar, ölmek üzere olan insanları yaşama döndürebilir. Organlarımızı bağışlayalım, bağışlatalım

4

Organ bağışı ölen birinin organları başka hasta olan kişilere nakil olmasıdır bence çok güzel bir şey zaten hayattan gidiyoruz bare giderken bazıları mutlu edelim ona bir faydamiz olsun. Bence ülkemiz de bunu yaygınlastirmak lazim organa ihtiyaçi olan bir sürü insanımız var onları mutlu edebilirler.

4

Artık ümitleri olmayan bir bedenin başka bedenlere ümit olmasıdır. Herkesin kan, ilik ve organ bağışı yapması taraftarıyım. Belki ilerde biz de aynı durumda olabiliriz.

Organ bağışı yapmak ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.