4.0

Kral olmak

önce - kişi kategorisine Abdkucuktp6565 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kral olmak eskide uygulanan bir yönetimdir. Kral olan kişi ülkenin sahibi ve yöneticisidir .

5

kral olmak bu zamanda çok zor bir şey çünkü krallık olan ülkelerde krallık babadan oğullar geçiyor vede baba da belli oğulda belli onların arasına girebilmen için bir prenses yada kraliçeyle evlenmen gerekir buda bence çok zor bir şey.birde bence artık kral yada kraliçe çok nadir ülkeler hariç olmasını bir anlamı da kalmadı.

5

Kral olmak o kadar da iyi bir sey degil bence eger iyi bir kral olamazsan sana suikast duzenleyip kelleyi alabiliyorlar..

3

Kral olmak eskiden olan bir sistem. Bir ülkenin sana bağlı olduğu hatta senin olduğu ve babadan ogla geçen bir sistem Bence çok güzel ama eger kral sizseniz ama kötü yanlarıda ölüm olayı çok olur işinizi iyi yapmassaniz iyi yapsaniz bile olabilir. Bu yöntemin bi diğer kötü özellikgi halk karışmaz ve bi yetkisi yoktur

5

Masallar sayesinde kral olmak ya da kraliçe, küçükken hepimizin hayaliydi. Bazı ülkeler de Kral/Kraliçe sistemi olsa da, eskiye dayanan bir sistemdir.

paylaş - şikayet
2

Ve bu devirde de aynısı geçerli Kural yok Kral var hayırlı günler :)

3

Kral krallık sistemi ile yönetilen ülkelerde oranın en büyük insanıdır. Kral olmak artık anlamını yitirmiş bir durumdur çünkü artık krallık ile yönetilen pek fazla bir yer kalmadı. İnsanlar artık cumhuriyetçilik ile yönetiliyor. Buna rağmen kral olmak diye bir deyim de var. Bu da bir yerde lider olmak anlamına geliyor.

Kral olmak ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.