4.0

terkedilmek

önce - diğer kategorisine Clever ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Bir insanın seven bir insanı değer veren bir insanı bırakması, ayrılması, çekip gitmesidir. Terkedilmek genelde sevdiğimiz insanlar yapar bunu. En çok yanınızda istediğiniz anlarda terkedip giderler arkalarına bile bakmazlar oysaki o kadar değer vermişsinizdir. Dünyalar kadar sevip saymışsınızdır ama nafile gerçekten değer veren terkedip gitmez.

4

Terk edilmek kelimesi çok ağır bir kelime. Çünkü bazen size çok sevdiğiniz insanlar terk eder. Terketmek bir şey yalnız bırakmak onu geride bırakmak demektir. Ve bu dünyadaki en acı şeylerden biridir. Bir annenin çocuğunu terk etmesi bunun en acı olanıdır.

4

Herkesin en az bir kere yaşadığı, ağır yaralandığı acı bir tecrübe! Ama bence olgunlaştırıyor, birşeyleri göstermeni sağlıyor :)

3

terk edilmek demek bir kaç anlama gelen bir kelimedir mesela birincisi insanlar arasında sevdiğin bir insanın seni bırakarak gitmesi işidir başka birisine giderse de çok daha kötüdür mesela güvendiğin birisinin seni yaptığın işte yalnız bırakmasına da terk edilmek denilir.yani insanın arkadaşının kendisini yalnız bırakmasıdır.

3

terk edersen benı terk edılırsın sende gunun biinde yanlızlıga haps olusun bir omu boyu sende

terkedilmek ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.